« Zagreb
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
HUMANITARNO

Putevima osmijeha za Klub Vjeverica

Pozivamo sve ljude dobra srca, profesionalne fotografe i amatere, avanturiste, osobe koje vole putovati i dijeliti svoja sjećanja

Pomozite klincima
Pomozite klincima (O'grada)
Više o

Putevima osmijeha

,

humanitarna izložba

Svi imamo pravo na osmijeh koji nam donosi upoznavanje novog i drugačijeg . Svi imamo pravo na poseban osjećaj ispunjenosti kad uživo vidimo prizore koje smo do tad vidjeli samo na fotografijama. Netko do tog osmijeha i osjećaja dolazi lakše, a netko teško ili skoro nikako.

Pomozite nam da osmijeh koji vam na lice izmame vaše fotografije s putovanja ili osjećaj koji ste imali fotografirajući neki prekrasan pejzaž ili samo svakodnevnu situaciju u dalekom gradu, pružimo i onima koji nisu bili te sreće. Pomozite nam da odvedemo na putovanje ove posebne osobe velikog srca, koje će vam biti jako zahvalne.

Hvala vam!

Organizatori natječaja i izložbe: Jungle Tribe, Studio Smijeha, Kulturni klub O'grada, Udruga Nasmijano pleme

Tema fotografskog natječaja: Putovanja

Pozivamo sve ljude dobra srca, profesionalne fotografe i amatere, avanturiste, osobe koje vole putovati i dijeliti svoja sjećanja s drugim ljudima, a posebice one koje vole zabilježiti svaki dijelić svoga putovanja. Podijelite vašu uspomenu i pritom pomozite Klubu „Vjeverica" ( Udruzi za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Grada Zagreba) tako što ćete prihodom od prodaje vaših odabranih fotografija pomoći da „Vjeverice" otputuju na Advent u Beč.

Vaš zadatak je ...

  • poslati vaše fotografije putem e-maila najkasnije do 28.10. 2013. na e-mail adresu natjecaj.jungle@gmail.com

  • šaljite smanjene fotografije do max veličine 1, 5 MB

  • fotografije imenovati na sljedeći način:

ime_prezime_ime fotografije_lokacija

  • ostaviti svoje podatke ( ime i prezime, gdje je fotografija snimljena, broj telefona, adresu, e-mail )

Najkasnije do 2.11. 2013. obavijestit ćemo izabrane autore koji će biti dijelom izložbe po izboru stručnog žirija. Izabrani autori trebali bi fotografije izraditi u dimenzijama 20 x 30cm, 30 x 40cm ili 50 x 70cm te ih poslati ili dostaviti na adresu Jungle Tribea ( Ilica 89, Zagreb) najkasnije do 7.11. 2013. Svi koji sudjeluju na humanitarnoj izložbi dobiti će posebne zahvalnice kao dokaz o sudjelovanju. Izabrani autori moći će svoje fotografije isprintati po posebnim cijenama u Studiju za dizajn „Borovac i Bence„. (http://hborovac.wix.com/borovac-bence2)

Otvorenje izložbe i aukcijska prodaja fotografija kao i prigodni program održati će se 12.11. u 19 sati u Studiju smijeha ( Vlaška 92 ).

10.10.2013. 18:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh