« Televizija
objavljeno prije 2 mjeseca i 25 dana
TEASER

Prvi teaser druge sezone House of Dragon

HBO je objavio službeni teaser za drugu sezonu HBO Original serije „Zmajeva kuća“ (House of the Dragon) tijekom panela CCXP23 u São Paulu, Brazil.

House of Dragon
House of Dragon (Arhiva)
Više o

trailer

,

teaser

,

Zmajeva kuća

,

House of Dragon

Temeljena na romanu „Vatra i krv" Georgea R.R. Martina, serija je smještena 200 godina prije događaja iz „Igre prijestolja" i govori o kući Targaryen.

Glumačka ekipa koja se vraća u drugoj sezoni: Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D'Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno i Rhys Ifans. Dodatna glumačka postava koja se vraća uključuje Harryja Colletta, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phiu Saban, Jeffersona Halla i Matthewa Needhama.

Nova glumačka ekipa druge sezone: Clinton Liberty kao Addam od Hulla, Jamie Kenna kao Ser Alfred Broome, Kieran Bew kao Hugh, Tom Bennett kao Ulf, Tom Taylor kao Lord Cregan Stark i Vincent Regan kao Ser Rickard Thorne. Ranije najavljena nova ekipa druge sezone uključuje Abubakara Salima kao Alyn iz Hulla, Gayle Rankin kao Alys Rivers, Freddieja Foxa kao Ser Gwaynea Hightowera i Simona Russella Bealea kao Ser Simona Stronga.

Sukreatori i izvršni producenti su George R.R. Martin i Ryan Condal,  izvršni producenti su Sara Hess, Alan Taylor, Melissa Bernstein, Kevin de la Noy, Loni Peristere i Vince Gerardis.

Prva sezona serije „Zmajeva kuća" i sve sezone serije „Igra prijestolja" dostupne su na HBO Max streaming platformi.

04.12.2023. 11:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh