« Zagreb
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
INDIGO

Proslavite drugi rođendan i pomozite napuštenim životinjama

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo slavi drugi rođendan u klubu Hard Place , 23.10.2015.

Udruga Indigo slavi drugi rođendan
Udruga Indigo slavi drugi rođendan (Udruga Indigo)
Više o

Hard Place

,

udomljavanje životinja

,

Udruga Indigo

,

drugi rođendan

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo slavi drugi rođendan, a ovaj je put za sve pripremila odličan program koji počinje stand up komičarem Andrija Mario Golubić nakon kojeg slijedi rezanje torte, poklona slastičarne Mak na Konac te glazbeni program uz Ines Mlinarić Stakić, Carlu Belovari te 4head band. 

Cjelokupan program vodi glumica Monika Mihajlović pa vas Indigovci pozivaju da dođete, dobro se zabavite i upoznate rad Udruge. Ulaz na proslavu rođendana je dobrovoljna donacija  tj rođendanadski poklon za sve njuške pod skrbi Udurge Indigo.,

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo je od osnivanja do danas udomila preko 500 životinja, pokrenuli su kampanju "Kad se male ruke slože i crna njuška se udomiti može"  , sudjelovali u akcijama spašavanja životinja sa poplavljenih područja, te se bave konstantnom edukacijom novih i starih i vlasnike u sklopu koje su pokrenuli i školicu lijepog ponašanja za sve Indigo udomljene životinje.

U suradnji sa trenerom Nevenom Kovačevićem rade na projektima rehabilitacije i resocijalizacije pasa jedini na području Hrvatske. Uz Nevena, Indigo usko surađuje i sa trenerom i međunardnim sucem Nenadom Novakom te svakih 6 tjedana organiziraju radionice kako bi podigli svijest novih i starih vlasnika. Glavna misija Indiga je odgovorno vlasništvo i aktivno bavljenje psima. 

Proslava rođendana je humanitarnog karaktera te pozivamo sve da dođu  i pomognu napuštenim, zanemranim i zapostavljenim njuškama. 

Indigo Facebook

web (u izradi): www.udruga-indigo.com

29.09.2015. 09:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh