« Znanost
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
EZDI 2016

Produžene prijave za EZDI 2016

EBEC Zagreb - Dani inženjera daje šansu mladim inženjerima da svoja umijeća iskažu pred profesorima, predstavnicima tvrtki te svojim kolegama

Prijavite se i pokažite što znate!
Prijavite se i pokažite što znate! (Arhiva)
Više o

BEST Zagreb

,

EBEC Zagreb

,

Dani inženjera

,

EZDI 2016

Već tradicionalno devetu godinu zaredom studentska udruga BEST Zagreb u sklopu svog projekta EBEC Zagreb - Dani inženjera daje šansu mladim inženjerima da svoja umijeća iskažu pred profesorima, predstavnicima tvrtki te svojim kolegama. Od 21. do 23. ožujka na Fakultetu elektrotehnike i računarstva odvijat će se tri dana događanja na kojima svaki student Sveučilišta u Zagrebu može naći nešto za sebe.

Za sve one natjecateljskog duha održat će se dva inženjerska natjecanja: 22. i 23. ožujka Case study (idejna rješenja zadanog problema) te 23.ožujka Team design (praktično rješenje određenog problema) za studente koji se više žele pokazati u praksi.

Studente želimo potaknuti na korištenje vlastitih vještina i znanja, a time ujedno promoviramo i razvijamo timski rad koji ima veliku važnost u poslovnom okruženju.

Za one željne primjenjivih znanja koja će im pomoći pri zaposlenju BEST Zagreb je 21.ožujka pripremio radionice na kojima će studenti moći naučiti kako se predstaviti na razgovoru za posao, kako napraviti dobar životopis, te kako upravljati karijerom.

Pobjednički timovi Case study i Team designa, će svoje vještine predstaviti na regionalnom natjecanju u Ljubljani zajedno sa pobjedničkim timovima iz Austrije, Njemačke i Slovenije. Pokažu li se i tu najbolji, putuju na finalno natjecanje u Beograd. 

Prijave su produžene do 17.ožujka, a prijaviti se možete na službenoj web stranici projekta: www.best.hr/ezdi .

15.03.2016. 10:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh