« Ostali sportovi
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
EUROSPORT

Prijenos Roland Garrosa na Eurosportu obogaćuju osvajači Grand Slam turnira

Eurosportova ekipa koja sudjeluje u stvaranju programa s Roland Garrosa u Parizu i na međunarodnim tržištima, može se pohvaliti s 80 osvojenih Grand Slam turnira

Dva uzbudljiva tjedna na zemlji Pariza
Dva uzbudljiva tjedna na zemlji Pariza (Eurosport)
Više o

tenis

,

Roland Garros

,

prijenos

,

Eurosport

Ovu sezonu obilježio je povratak legendarnih tenisača i tenisačica u elitnu konkurenciju. Slijedi drugi Grand Slam turnir i novo odmjeravanje snaga - Roland Garros igra se od 28. svibnja uz prijenos uživo na Eurosportu.

 Tijekom dva tjedna turnira gledatelji će na Eurosportu moći uživati u nastupima najboljih tenisača i tenisačica. Od hrvatskih predstavnika u Parizu ćemo gledati Marina Čilića, Bornu Ćorića, Ivu Karlovića, Mirjanu Lučić-Baroni, Donnu Vekić i Anu Konjuh u pojedinačnoj konkurenciji, a u parovima nastupaju Ivan Dodog, Mate Pavić, Nikola Mektić, Franko Škugor, Antonio Šančić, Dino Marcan i Darija Jurak.

Eurosport prenosi sva 4 Grand Slam turnira i prikazuje svaki potez iz svakog meča, a iz Pariza će prenositi 250 sati uživo u televizijskom prijenosu i preko Eurosport Playera.

Eurosport okuplja vrhunske stručnjake uz prijenose sportskih događanja. Uz ovako važan prijenos Eurosportova ekipa koja sudjeluje u stvaranju programa s Roland Garrosa u Parizu i na međunarodnim tržištima, može se pohvaliti s 80 osvojenih Grand Slam turnira.

MATS WILANDER, trostruki pobjednik Roland Garrosa zajedno s BARBAROM SCHETT donosi dnevni magazin Game, Set, Mats na televizijske ekrane diljem Europe. Sastavni dio emisije, uz intervjue s najvažnijim akterima Roland Garrosa, je i prilog The Coach u kojem PATRICK MOURATOGLOU analizira poteze najboljih igrača u Parizu.

Vraća se i JOHN MCENROE, kojeg možete voljeti ili mrziti, ali nikako ne možete ne primijetiti njegovu urnebesnu seriju The Commissioner of Tennis (Povjerenik za tenis). John će ponuditi drugačiji pogled na događanja u tenisu kroz osam epizoda koje će se emitirati u sklopu emisije Game, Set, Mats te na Eurosportovim društvenim i digitalnim platforama. Dio Eurosportovog tima na Roland Garrosu će biti i CHRIS EVERT koja je tijekom svoje sjajne dugogodišnje karijere osvojila čak 18 Grand Slam turnira.

Diljem Europe teniski će stručnjaci surađivati s komentatorima Eurosporta.

Eurosport Njemačka nastavlja s nagrađivanim teniskim programom i suradnjom s BORISOM BECKEROM, a karizmatični HENRI LECONTE MARION BARTOLI dio su Eurosportovog tima u Francuskoj. MARY PIERCEPAT CASH JO DURIE obogaćuju teniski program Eurosporta u Ujedinjenom Kraljevstvu, a  ANNA CHAKVETADZE predvodi prijenos na Eurosportu u Rusiji. JONAS BJORKMAN, koji je u parovima 9 put osvajao Grand Slam turnire će zajedno s THOMASOM ENQVISTOM sudjelovati u prijenosu za Eurosport Švedska. ALEX CORRETJA i CONCHITA MARTINEZ obogatit će prijenos Roland Garrosa za Eurosport u Španjolskoj.

Mats Wilander, Eurosportov teniski stručnjak, je izjavio: „Roland Gaross ima posebno mjesto u mom srcu i stoga me posebno veseli što sam dio Eurosportovog tima koji će vjerujem još jednom sjajno prenositi ovaj fantastični turnir. Ljubitelji tenisa diljem Europe sjajno reagiraju na prijenos tenisa, što pokazuju i brojke o gledanosti."

„Eurosport se ne boji uvoditi inovacije, poput priloga The Coach ili serijala The Commissioner of Tennis, koji predstavljaju dva potpuno drugačija koncepta, a naša ih je publika odlično prihvatila. Kad to spojite sa stručnim timom Eurosporta na Roland Garrosu, imate dobitnu kombinaciju."

Eurosportovo praćenje Roland Garrosa proteže se mnogo šire od dva tjedna prvoklasne akcije tijekom trajanja glavnog turnira.

Gledatelji će uz Rafaela Nadala, vladara zemljanih terena koji kreće po deseti naslov u Parizu, moći pratiti i kvalifikacijski turnir. Eurosport će prenositi sve teniske nastupe, iz svakog kuta, koji prethode glavom turniru i tijekom samog Roland Garrosa.

Dok uzbuđenje pred turnir raste, Barbara Schett će na Eurosportu gledatelje voditi kroz 5 epizoda emisije Get Ready. Radi se dnevnom magazinu koji donosi najnovije vijesti i javljanja uživo iz Pariza direktno s priprema za drugi Grand Slam sezone. Eurosport će odati priznanje i sjajnim igračima koji su obilježili tenis svojom igrom. U petodijelnoj seriji Downtime, Mats Wilander će ugostiti legende Borisa Beckera, Gustava Kuertena, Andrea Agassija i Yannicka Noaha, koji će s gledateljima podijeliti svoja iskustva s Roland Garrosa i posebnosti ovog vrhunskog turnira.

Eurosport će izravno prenositi ždrijeb za glavni turnir u petak, 26. svibnja u podne.

Eurosport je u siječnju ove godine, tijekom finala Australian Opena u kojem je Roger Federer pobijedio Rafaela Nadala, zabilježio najveću gledanost teniskog meča svih vremena, te drugi najgledaniji sportski događaj u svojoj povijesti. Finale Australian Opena je diljem Europe gledalo 20.7 milijuna ljudi na Eurosportu i kanalima u vlasništvu Discoveryja.

Raspored:
Ponedjeljak, 22. svibnja - početak kvalifikacija
Petak, 26. svibnja - Roland Garros ždrijeb
Nedjelja, 28. svibnja - prvo kolo Roland Garrosa
Subota, 10. lipnja - žensko finale
Nedjelja, 11. lipnja - muško finale

17.05.2017. 17:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh