« Zagreb
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
KVIZ

Prijavite svoje ekipe za KOZu još jučer!

Kviz će voditi hodajuća legenda domaće i južnoafričke stand-up scene Goran Vugrinec Goc, a ulaznice za kvizove naplaćuju se 20 kuna po natjecatelju

Dođite na KOZa-u!
Dođite na KOZa-u! (FAK)
Više o

Pub kviz

,

prijave

,

Kviz općeg znanja

,

kviz KOZa

U nedjelju, 9. listopada, s početkom u 19 sati održat će se nova KOZa, kviz općeg znanja. Kviz će se sastojati od raznovrsnih pitanja podijeljenih u pet standardnih kategorija: Opći kaos donosi 25 pitanja iz svih mogućih područja znanja, Sofijin izbor daje vam na izbor 8 različitih tematskih setova pitanja, a sretnici među vama moći će odabrati 4 kategorije na koje će morati odgovarati cijela dvorana, Multimedijalna kaljuža ponovno donosi pet audiovizualnotekstualnih izazova koji bi rasplakali i Mirka Miočića, Čija mama crne brege dere skriva dvije tajanstvene osobe koje čuče iza pet asocijacija, a veliko finale pod nazivom Točno u podne na stejdž će prizvati dvije dotad najuspješnije ekipe da u najslabijakarikastom finalnom obračunu odluče kom opanci, kom obojci.

KOZu će sponzorirati cijeli niz naših vjernih partnera: HBO, California Burrito, Paintball FLEKA, Roomescape by Fox in a Box, Zmajska pivovara, Blitz & Cinestar, Nextbike, Tehnički muzej Nikola Tesla, LA agency i KSET. Nagrađuju se dvije najbolje ekipe, i još tri ekipe koje pokažu dovoljno znanja u dvobojima pod pauzama.

Kviz će voditi hodajuća legenda domaće i južnoafričke stand-up scene Goran Vugrinec Goc, a ulaznice za kvizove naplaćuju se 20 kuna po natjecatelju. Svaka ekipa može imati minimalno dva i maksimalno četiri člana, a svoje stolove možete rezervirati odmah i to na sljedeći način:

  1. slanjem mejla na koza@fak.hr (u naslov stavite "prijava za KOZu")
  2. slanjem SMS-a na 091 1179 329 (navedite "prijava za KOZu")
  3. ispunjavanjem ovog onlajn obrasca (iza imena ekipe stavite u zagradu "KOZa")
  4. slanjem poruke službenoj KOZinoj stranici na Facebooku
02.10.2016. 18:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh