« Zagreb
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
ZAPAMTITE

Prijave na Zagreb Connect otvorene do 01. listopada!

Zbog brojnih upita, rok za prijavu na startup natjecanje Zagreb Connect produljeno je do 01.listopada 2016.godine.

Prijavite se na Zagreb Connect
Prijavite se na Zagreb Connect (Arhiva)
Više o

prijave

,

Zagreb Connect

,

EBAN Winter University 2016

Zagreb Connect dio je najveće europske konferencije poslovnih anđela EBAN Winter University 2016 koja se po prvi puta održava u Hrvatskoj 29. i 30. studenog u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski. Kroz dva dana programa, konferencija donosi pregled u najnovije trendove na svjetskoj startup sceni koje će prezentirati ugledni poduzetnici i poslovni anđeli te brojni stručnjaci iz industrije. Očekuje se preko 1700 sudionika, od toga 400 poslovnih anđela, nekoliko stotina studenata i preko 100 prijavljenih startupova iz cijele Europe i svijeta.

Zbog brojnih upita za sudjelovanje u natjecanje koji su dolazili iz gotovo cijele Europe, rok prijave je produljen do 01.listopada kako bi se omogućilo svim zainteresiranima da se prijave. Cilj je da se osigura sudjelovanje najkvalitetnijih natjecatelja i ideja, te da jednaku priliku za prijavu imaju svi zainteresirani.

Stoga su organizatori konferencije uputili poziv svim zainteresiranima da iskoriste ovu priliku i prijave se. Uz to, tijekom mjeseca rujna, organizatori će informirati sve o prijavama, programu bootcampa, mentorima i svemu što finalisti mogu očekivati na ovoj konferenciji.

Zagreb Connect, startup natjecanje omogućuje svim prijavljenim timovima predstavljanje poslovnim anđelima diljem svijeta, dok će 20 finalista predstavljati svoju ideju za vrijeme konferencije te ući u izbor za osvajanje nagradnog fonda u vrijednosti 50.000 eura. Prijave se vrše preko službene web stranice konferencije http://ebanwu2016.com/

Glavne nagrade za finaliste startup natjecanja su: 1. mjesto 20.000 eura, 2. mjesto 10.000 eura, 3. mjesto 7.000 eura, nagrada Grada Zagreba 5.000 eura, godinu dana inkubacije u Tehnološkom parku Zagreb te put u Tel Aviv gdje će jedan tim imati priliku upoznati izraelsku startup scenu. Finalisti natjecanja dobit će priliku raditi s uglednim domaćim i stranim mentorima na jednodnevnoj intenzivnoj radionici - bootcamp, koja će se održati 28. studenog 2016.

02.09.2016. 10:53:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh