« Televizija
objavljeno prije 10 godina
DISCOVERY

Preživljavanje udvoje od 2. lipnja na Discovery Channelu

Opremljeni isključivo opremom koja bi im vjerojatno bila na raspolaganju i u stvarnim okolnostima, moraju se osloniti na svoje vještine

Lundin i Teti preživljavaju udvoje
Lundin i Teti preživljavaju udvoje (Discovery Channel)
Više o

Discovery Channel

,

Preživljavanje udvoje

,

Cody Lundin

,

Joseph Teti

Na Discovery Channelu u ponedjeljak 2. lipnja počinje nova sezona serijala "Preživljavanje udvoje" (Dual Survival)!

Pridružite se prirodoslovcu Codyju Lundinu i upoznajte njegova novog partnera Josepha Tetija, umirovljenog člana izviđačke postrojbe američkih marinaca i bivšeg člana specijalnih postrojbi, 'Zelenih beretki'. Njih se dvojica suočavaju s nekima od najnemilosrdnijih tere­na na planetu i pokazuju kako nas prave vještine i malo kreativnog razmišljanja mogu održati na životu.

Cody i Joseph dolaze iz drastično različitih sredina, a smještaju se u scenarije koji bi se mogli dogoditi bilo kome. Opremljeni isključivo opremom koja bi im vjerojatno bila na raspolaganju i u stvarnim okolnostima, moraju se osloniti na svoje vještine, te smišljati neobične načine na koje će upotrijebiti ono što pro­nađu da bi ostali živi.

Svi se stručnjaci slažu u osnovnim pravilima preživljava­nja: naći sklonište, naći vodu, naći hranu i naći pomoć.

O svemu se ostalom dosta raspravlja. Kako će Joseph i Cody rješavati situacije u koje su stavljeni provjerite na Discovery Channelu od 2. lipnja u 21 sat.

29.05.2014. 12:48:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh