« Televizija
objavljeno prije 9 godina
DISCOVERY

Preživljavanje udvoje - kreće 5. sezona na Discovery Channelu

Zahvaljujući godinama obuke u specijalnim jedinicama Zelenih beretki, Joe Teti prava je faca kada se radi o preživljavanju na bilo kakvom terenu na planeti

Dva majstora preživljavanja u akciji
Dva majstora preživljavanja u akciji (Discovery Channel)
Više o

Discovery Channel

,

Preživljavanje udvoje

,

Joseph Teti

,

Matt Graham

Discovery Channel od nedjelje 14. lipnja u 20 sati premijerno prikazuje novu sezonu serijala "Preživljavanje udvoje". Pratite nevjerojatne doživljaje veterana američke vojske Josepha Tetija i Matta Grahama, sportaša i stručnjaka za pre­življavanje.

Zahvaljujući godinama obuke u specijalnim jedinicama Zelenih beretki, Joe Teti prava je faca kada se radi o preživljavanju na bilo kakvom terenu na planeti - on je veteran američke vojske i specijalne jedinice američke vlade zadužene za brojne operacije SAD-a, bivši marinac i operater u strogo povjerljivim protute­rorističkim jedinicama.

U 5. sezoni serijala "Preživljavanje udvoje" Joeve godine iskustva i njegovo bo­gato znanje nadopunit će, ali i staviti na kušnju, čovjek poznat pod nadimkom "Šaman kamenog doba" - Matt Graham.

On je sportaš nevjerojatne izdržljivosti - što je dokazao u dobi od  samo 23 godine pretrčavši 2700 kilometara dug Ca­lifornian Crest u 58 dana, bacač koplja svjetske klase, stručnjak u borilačkim vještinama, te guru primitivnih vještina i metoda preživljavanja. Matt živi u u­daljenom području južnog Utaha, gdje spava u primitivnim nastambama.

Kao takav, Matt može više nego dobro parirati Joeu, no zahvaljujući njegovoj smire­nosti i cijelom nizu novih vještina kojima ćemo svjedočiti iz tjedna u tjedan, Matt će u seriju unijeti novu i uzbudljivu ravnotežu koja će gledatelje odvesti na sasvim nova područja.

12.06.2015. 15:49:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh