« Televizija
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
DISCOVERY

Preživi to! ako si frajer

U prvoj epizodi, Johna Hudsona, pripadnika Kraljevskog ratnog zrakoplovstva, otmu, zavežu mu povez preko očiju i izbace usred Aljaske njegovi vlastiti prija­telji

Kad te frendovi izbace nasred Aljaske ...
Kad te frendovi izbace nasred Aljaske ... (Discovery Channel)
Više o

Discovery Channel

,

serija

,

Preživi to!

Preživi to! je najveća igra preživljavanja među prijateljima koji su ujedno i vr­hunski stručnjaci za preživljavanje, a premijerno je možete pratiti na Discvovery Channelu od ponedjeljka 24. ožujka u 21 sat. Vodi se motom da ti nitko ne može smjestiti kao najbolji prijatelji.

U prvoj epizodi, Johna Hudsona, pripadnika Kraljevskog ratnog zrakoplovstva, otmu, zavežu mu povez preko očiju i izbace usred Aljaske njegovi vlastiti prija­telji, zaljubljenici u izazove preživljavanja. John nema hranu, opremu, niti bilo kakvu pomoć od snimatelja koji ga prate u stopu.

Njegovi prijatelji Matt, Jake, Graham, Tom i Terry mješavina su pripadnika Zelenih beretki i glavnih specijal­nih postrojbi američke mornarice, a posjeduju i ostale vještine potrebne za ops­tanak i preživljavanje. Dok navijaju za Johna iz sigurnosti svog kampa, razmiš­ljaju o tome što ih čeka u sljedećim epizodama u kojima će i sami biti podvrg­nuti sličnim kušnjama.

No prije toga, John na raspolaganju ima 100 sati u koji­ma mora pronaći izlaz iz situacije u kojoj se našao. Hoće li uspjeti?

20.03.2014. 14:38:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh