« Televizija
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
TLC

Premijera treće sezone Odbjeglih Amiša na TLC-u

Hoće li se nakon brooklynske avanture vratiti sigurnosti doma ili zauvijek iza sebe ostaviti obitelj i prijatelje, pogledajte u novoj sezoni

Odbjegli Amiši na iskušenjima
Odbjegli Amiši na iskušenjima (TLC)
Više o

Odbjegli Amiši

,

TLC

Od ponedjeljka 19. siječnja u 20 sati na TLC kanalu počinje premijerno prikazi­vanje treće sezone serijala "Odbjegli Amiši". Serijal prati mlade ljude iz amiških zajednica čiji se životi nalaze na prekretnici i postigao je odličnu gledanost.

Treća sezona "Odbjeglih Amiša" predstavlja novu ekipu, 3 djevojke i 2 mladića koji napuštaju svoje amiške zajednice kako bi neko vrijeme živjeli u Brooklynu. U tom periodu morat će odlučiti hoće li se vratiti svojoj obitelji i amiškim običa­jima, ili će ostati živjeti u modernom svijetu.

Uzbudljiv život koji ih očekuje nudi zabavu i razna iskušenja, upoznavanje nove kulture, ali i drugu stranu velikog grada. Hoće li se nakon brooklynske avanture vratiti sigurnosti doma ili zauvijek iza sebe ostaviti obitelj i prijatelje? Ako odluče napustiti amišku zajednicu svjes­ni su da povratka nema i njihov život promijenit će se iz temelja.

16.01.2015. 12:11:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh