« Televizija
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
TRAVEL

Predstavljeni Gurmanski vlakovi Jonathana Phanga

Jonathan Phang, zvijezda Travel Channela, u Zagrebu promovirao svoj novi serijal Gurmanski vlakovi Jonathana Phanga i poručio: „Oživite putovanja željeznicom, jer želim doći snimati ovu predivnu zemlju!“

Jonathan Phang u Esplanadi
Jonathan Phang u Esplanadi (Jurica Galoić/PIXELL)
Više o

Travel Channel

,

Jonathan Phang

,

Gurmanski vlakovi Jonathana Phanga

Jonathan Phang, zvijezda Travel Channela, posjetio je Zagreb kako bi promovirao 2. sezonu serijala Gurmanski vlakovi Jonathana Phanga. Promocija je održana sinoć u hotelu Espalande čija povijest je usko vezana uz zlatno doba putovanja željeznicom.

Hotel koji je 1925. izgrađen za putnike slavnog Orient Expressa, danas rijetko prima goste koji dolaze vlakom. A Jonathan Phang je predstavljajući serijal gostima pokazao kako zabavna, romantična i gastronom­ski izazovna mogu biti putovanja vlakom.

Kušajući koktel od avokada, sushi, 18 godina odležani škotski viski s aromom dima i tradicionalni škotski Shortbread, gosti su osjetili dio atmosfere s Jonat­hanovih putovanja vlakovima kroz Kanadu, Škotsku, Peru i Australiju gdje je serijal sniman.

Pristupačan i srdačan, Jonathan je rado podijelio svoja iskustva s putovanja, uživajući u predstavljanju druge sezone svoje emisije za koju se nada da bi mogla jednog dana posjetiti i Hrvatsku.

Spoj putovanja i gastronomije dobitna je kombinacija kojom je serijal Gurman­ski vlakovi Jonathana Phanga već u prvoj sezoni postao jedan od naj­gledanijih programa Travel Channela.

Jonathan Phang Hrvatsku smatra jednom od najljepših destinacija za putovanje i dobar je poznavatelj naše tradicionalne kuhinje. Oduševljen potencijalom ko­jeg imamo poručio je: vlakovi su čarobni, oživite putovanja željeznicom u Hr­vatskoj, jer želim doći snimati ovu predivnu zemlju!

Serijal Gurmanski vlakovi Jonathana Phanga pratite na Travel Channelu nedje­ljom, od 11.4. u 19:00.

27.03.2015. 12:07:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh