« Zagreb
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
BIT ĆE GUSTO

Predane četiri kandidature za čelno mjesto zagrebačkog SDP-a

S Milanom Bandićem u utrku ulaze Davor Bernardić, Ivo Jelušić i Željka Antunović

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Goran Mehkek/Cropix)
Više o

Milan Bandić

,

SDP

,

Ivo Jelušić

,

Željka Antunović

,

Davor Bernardić

,

zagrebački SDP

Za mjesto predsjednika zagrebačke gradske organizacije SDP-a predane su četiri kandidature - Milana Bandića, Davora Bernardića, te Željke Antunović i Ive Jelušića.

Sadašnji predsjednik Gradske organizacije SDP-a i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić te saborski zastupnik SDP-a Davor Bernardić kandidaturu su podnijeli prije nekoliko dana.

Inače, čelnik SDP-a Zoran Milanović u srijedu je, nakon sjednice Predsjedništva SDP-a, izvijestio da će na sutrašnjoj sjednici Glavnom odboru stranke predložiti da se sve lokalne SDP-ove konvencije zamrznu, odnosno obustave do okončanja drugog kruga predsjedničkih izbora, kako bi se stranka usredotočila samo na kampanju predsjedničkog kandidata Ive Josipovića.

Na sjednicu u srijedu nije došao zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, o kojem javnost nagađa da će se kandidirati na predsjedničkim izborima.

Milanović je nakon sjednice Predsjedništva istaknuo kako se predsjednički izbori i unutarstranački izbori dva važna posla koja se vremenski preklapaju, pa su odlučili da prioritet stranke budu predsjednički izbori. (hina/metro-portal)

25.09.2009. 19:05:47
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh