« Ostali sportovi
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
OSAM NAJBOLJIH

Poznato svih 8 sudionika ATP World Tour Finalsa

Nastup na završnom teniskom turniru sezone, ATP Finalsu, posljednji su izborili Andy Roddick, Tomas Berdych i David Ferrer

Andy Roddick
Andy Roddick (Getty Images)
Više o

Roger Federer

,

Rafael Nadal

,

Andy Roddick

,

David Ferrer

,

ATP World Tour Finals

Amerikanac Andy Roddick, Čeh Tomas Berdych i Španjolac David Ferrer posljednja su trojica tenisača koja su izborila nastup na ATP World Tour Finals koji će se od 21. do 28. studenoga održati u Londonu.

Pored njih trojice izglede za plasman na završni turnir sezone imali su i Španjolac Fernando Verdasco, te Austrijanac Jurgen Melzer no obojica su otpala. Verdasco nakon poraza u trećem kolu turnira u Parizu od Francuza Gaela Monfilsa, dok je Melzerove planove pokvario Roddick. Melzera je u London vodio naslov u pariškom Bercyu, te Roddickov poraz u trećem kolu. Premda austrijski tenisač još uvijek može do pobjede, Roddick je trijumfom protiv Latvijca Ernestsa Gulbisa izborio plasman u četvrtfinale i tako zaustavio Melzera.

Roddick, Berdych i Ferrer pridružili su se Španjolcu Rafaelu Nadalu, Švicarcu Rogeru Federeru, Srbinu Novak Đokoviću, Britancu Andyju Murrayju i Šveđaninu Robinu Soderlingu koji su već ranije osigurali nastup u londonskoj O2 Areni.(hina/metro-portal)

12.11.2010. 10:30:19
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh