« Televizija
objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca
SUPER!

Potvrđene treće sezone True Detective i Stranger Things

Dvije su serije odmah tijekom prve sezone zaradile laskavu titulu kultnih, a nakon što su uspješno prebrodile drugu sezonu, najava sigurnog snimanja treće oduševila je fanove

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

serije

,

treća sezona

,

True Detective

,

Stranger Things

True Detective i Stranger Things dvije su serije koje odmah tijekom prve sezone zaradile laskavu titulu kultnih, a nakon što su uspješno prebrodile drugu sezonu, najava sigurnog snimanja treće oduševila je fanove.

Prva sezona serije True Detectiva bila je odlično prihvaćena među publikom. U njoj su glumili Matthew McConaughey i Woody Harrelson. Druga sezona nije bila na razini prve, iako je serija i dalje imala dobar prolaz kod gledatelja. Upravo zbog toga je i trebalo toliko vremena da se potvrdi treća sezona serije.

Sljedeća sezona serije "True Detective" priča priču o sablasnom zločinu u srcu Ozark planina i misteriju koja se produbljuje tijekom desetljeća i odigrava u tri odvojena vremenska razdoblja.

Vraćaju se na stil iz prve sezone, gdje pričaju priču kroz više vremenskih razdoblja, a i okruženje u Ozarku je nešto sličnije okruženju prve sezone.

Jednako tako, Netflix je na Twitteru u petak najavio treću sezonu uspješne tv serije "Stranger Things" čija je druga sezona objavljena online u listopadu.

"Trebamo li snimiti novu sezonu 'Stranger Things'", prvo je pitao u tvitu službeni račun Netflixa nudeći korisnicima mogućnost odgovora.

Polovicom popodneva "da" je pobijedio s oko 58 posto na 34.500 korisnika. I prije kraja ankete, otvorene na 24 sata, Netflix je odgovorio: "Bit će treće sezone, službeno je potvrđeno".

Po institutu Nielsen koji odnedavno objavljuje stope gledanosti programa Netflix, oko 15,8 milijuna pretplatnika usluge na zahtjev pogledalo je prvu epizodu druge sezone u prva tri dana nakon objavljivanja on line 27. listopada.

 

03.12.2017. 17:16:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh