« Zagreb
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
COOL

Posebna parkirna mjesta za hibride u Zagrebu

Zagreb je prvi u Hrvatskoj dobio posebna parkirališna mjesta za hibride i električna vozila u svim javnim garažama kojima upravlja Zagrebparking

Hibridni automobili imaju svoja mjesta
Hibridni automobili imaju svoja mjesta (Automania)
Više o

Zagrebparking

,

parkirna mjesta

,

javne garaže

,

hibridni automobili

Zagreb je jučer, prvi u Hrvatskoj, dobio posebna parkirališna mjesta za hibridna i električna vozila u svim javnim garažama kojima upravlja Zagrebački holding; preciznije podružnica Zagrebparking - vijest je to koju je prvi objavio portal zagrebinfo.hr od kojeg i prenosimo ovu informaciju. Cijeli je projekt jučer i predstavljen simboličnim parkiranjem jednog hibrida u garaži na Tuškancu.

Gradske vlasti ciljaju da i kroz osiguravanje posebnog parkirališnog mjesta ipak pomognu kupcima u odabiru hibridnih i električnih vozila u odnosu na konvencionalna vozila koje pokreću fosilna goriva.

- Podružnica Zagrebparking zalaže se za poticanje čiste mobilnosti, zaštitu urbanog središta grada od zagađenja i zaštitu okoliša. Osluškujući potrebe svojih korisnika, podružnica Zagrebparking također u svakoj garaži kojom upravlja, otvara i jedno ili više obiteljskih parkirališnih mjesta, kojima će se parkiranje u garažama olakšati i obiteljima - komentirali su otvaranje "zelenih" parkirališnih mjesta" u Zagrebačkom holdingu.

24.04.2014. 16:56:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh