« Zagreb
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
Zagrebački turizam

Djelatnici noćnog kluba Princess Portugalcu ukrali 25.000 kuna

Troje osumnjičenih djelatnika noćnog kluba u centru Zagreba gosta su tukli i protupravno mu naplatili velik iznos novca.

(Getty Images)
Više o

striptiz-bar

,

noćni klub Princess

Noćni klub i striptiz bar Princess u Hebrangovoj ulici u Zagrebu u srijedu navečer ponovno je postao poprište neugodnog incidenta. Troje djelatnika tog kluba je pod policijskom istragom zbog premlaćivanja 31-godišnjeg Portugalca. Ujedno su ga oštetili za 25.000 kuna koje su mu protupravno naplatili.

Gost se u klubu družio s tri djevojke s kojima je pio šampanjac i tekilu. Bio je u polusvjesnom stanju zbog alkoholiziranosti, što su 32-godišnji i 25-godišnji muškarac te 27-godišnja žena iskoristili i odveli ga u drugu prostoriju.

Tamo su mu oduzeli novčanik i kreditne kartice. Odmah su mu naplatili 17.000 kuna a 25-godišnji zaposlenik ga je nekoliko puta udario i naredio mu da telefonom nazove banku u Portugalu kako bi mu naplatio još veći iznos.

Portugalac zbog alkoholiziranosti to nije bio u stanju te ih je zamolio da malo odspava i da dug riješe kasnije. Nasilnici su mu to dopustili i odveli ga do separea.

Nešto kasnije 32-godišnjak i 27-godišnjakinja ga bude i odvode ga u prostoriju gdje se obavljaju novčane transakcije kako bi naplatili preostalih 8.000 kuna. Ponovno traže od gosta da nazove banku u Portugalu što ovaj odbija i traži policiju.

Djelatnici kluba to, naravno, ne dopuštaju a u međuvremenu putem bankomata uspijevaju naplatiti još 2.000 kuna. Portugalca prisiljavaju i da potpiše formular kojim priznaje da im duguje još 6.000 kuna.

Izmučeni gost vratio se nakon toga u hotel u kojem je odsjeo i cijeli događaj je prijavio policiji. Zbog lakših ozljeda koje je zadobio pružena mu je liječnička pomoć u Kliničkoj bolnici Dubrava.

Dvoje osumnjičenih, 32-godišnjak i 27-godišnjakinja, na kriminalističku obradu dovedeni su u petak a za 25-godišnjakom je policija raspisala tjeralicu. Pronašli su ga u subotu oko 0.30 sati na njegovom radnom mjestu nakon čega su svi osumnjičeni odvedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

23.08.2009. 14:58:48
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh