« Zagreb
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
POTRAGA ZA UBOJICOM

Policija objavila fotorobot pljačkaša koji je ubio zaštitara u Volksbanci

Policija moli građane koji imaju korisne podatke ili prepoznaju pljačkaša da se jave na broj telefona policije 192 ili na mail zagrebacka@policija.hr

Klikni za uvećani prikaz
Klikni za uvećani prikaz (MUP/CROPIX)
Više o

MUP

,

pljačka

,

policija

,

fotorobot

,

volksbanka

Policijska uprava zagrebačka objavila je večeras na svojim internetskim stranicama fotorobot počinitelja ubojstva i razbojništva u Volksbanci, u zagrebačkoj Dubravi, 22. prosinca. Fotorobot je izrađen na temelju fotografija s videonadzora u banci, a riječ je o muškarcu od 40-tak godina, srednje tjelesne građe, ispijenog lica s podočnjacima i špičastog nosa. U trenutku ubojstva i razbojstva na glavi je imao šarenu kapu i smeđu jaknu.

Policija moli građane koji imaju korisne podatke ili prepoznaju osobu, za pomoć u hvatanju pljačkaša i ubojice zaštitara u banci. Građani se mogu javiti na broj telefona policije 192 ili na mail zagrebacka@policija.hr i pritom mogu ostati anonimni.

Oružana pljačka dogodila se 22. prosinca u 8,20 sati kada je razbojnik naoružan pištoljem upao u poslovnicu Volksbanke na zagrebačkoj Aveniji Dubrava i zatražio novac. U banci su bile četiri zaposlenice i 49-godišnji zaštitar Sokol Marića, Damir Klapšec, koji se bacio na razbojnika. Prilikom hrvanja razbojnik je ispalio više hitaca i ranio zaštitara koji je nakon desetak minuta od zadobivenih rana preminuo. Pljačkaš je potom uspio zgrabiti novac i pobjeći. (hina/metro-portal)

29.12.2010. 20:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh