« Zagreb
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
WTF?!

Pola Zagreba ostalo bez grijanja

Kvar na zagrebačkoj toplani na Savici ostavio je bez grijanja cijeli Novi Zagreb i sve dijelove Trnja

Snijeg i smrzavica u stanovima
Snijeg i smrzavica u stanovima (Arhiva)
Više o

Zagreb

,

grijanje

,

toplana

Zbog kvara u Termoelektrani-toplani Zagreb na Savici danas u ranim jutarnjim satima došlo je do prekida isporuke toplinske energije za sve potrošače u Novom Zagrebu te u naseljima Kruge, Savica, Sigečica, Borovje, Folnegovićevo, Trnje, Njivice, Martinovka, Vrbik.

Tvrtke HEP-TOPLINARSTVO i HEP-Proizvodnja poručuju kako se poduzimaju sve mjere da se kvar u što kraćem roku sanira te mole potrošače koji nemaju grijanje i toplu vodu za strpljenje i razumijevanje.

Prema priopćenju HEP toplinarstva kvar se dogodio na električnom dijelu postojenja u Termoelektrani-toplani Zagreb na Savici, zbog čega su prestale raditi pumpe pomoću kojih se isporučuje toplinska energija u distribucijsku toplinsku mrežu.

U tijeku je hitna sanacija kvara. Kroz nešto više od sat vremena osigurat će se isporuka toplinske energije za potrošače u naseljima Vrbik i Martinovka, jer se navedena naselja u slučaju nužde mogu opskrbljivati iz Elektrane-toplane Zagreb na Trešnjevci. Za ostala naselja će se isporuka toplinske energije djelomično uspostaviti tijekom sljedeća tri sata, a potpuna normalizacija isporuke toplinske energije očekuje se danas u kasnim popodnevnim satima.

06.02.2015. 10:18:39
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh