« Televizija
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
TLC

Počinje 6. sezona ‘Vjenčanice iz snova’ na TLC-u

To su priče o modi, o vjenčanji­ma, ali i o obiteljskoj povezanosti, te prate putovanja mladenki i osoblja salona Kleinfield Bridal

Nova sezona Vjenčanice iz snova
Nova sezona Vjenčanice iz snova (TLC)
Više o

TLC

,

nova sezona

,

Vjenčanica iz snova

Emisija 'Vjenčanica iz snova' se od utoraka 17. lipnja vraća u šestoj senzacio­nalnoj sezoni prepunoj buketa, haljina i glamura, dok nove buduće mladenke započinju potragu za savršenom vjenčanicom.

To su priče o modi, o vjenčanji­ma, ali i o obiteljskoj povezanosti, te prate putovanja mladenki i osoblja salona Kleinfield Bridal koje ih vodi kroz kupovinu vjenčanice iz snova. Kristy, jedna od mladenki, odlučila je pronaći vjenčanicu koja podsjeća na haljinu u kakvu se zaljubila još kao dijete.

Prva haljina je odmah ona prava, no hoće li uspjeti uv­jeriti prijateljice i obitelj? Leah u salon dolazi zajedno s obitelji, no najvažnije je mišljenje 15-godišnje sestre. Može li pronaći kompromis između onoga što želi i onoga što se sviđa njezinoj sestri? Tu je i zaručnica zvijezde bejzbolske ekipe New York Yankeesa koja na prvu probu haljine dolazi u pratnji žena igrača iz kluba. Odlučuje se za blještavu haljinu koja se svidjela njezinim prijateljicama, no je li donijela pravu odluku?

"Vjenčanica iz snova" od utorka, 17. lipnja u 21:00

16.06.2014. 13:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh