« Zagreb
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
SLATKI FESTIVAL

Počinje 2. Zagreb Chocofest

Odrasli mogu sudjelovati u prezentacijama izrade čokolada, pralina i receptima najboljih hrvatskih chefova, u radionicama naučiti kako se slažu vino, konjak, cigare i čokolada

Slatke delicije opet na Trgu
Slatke delicije opet na Trgu (Chocofest)
Više o

radionice

,

Zagreb Chocofest

,

program događanja

U subotu, 9. veljače, u 11 sati, na Trgu bana Josipa Jelačića 2. regionalni festival čokolade - Zagreb Chocofest 2013. Posjetitelji će opet moći kušati i kupiti čokolade, čokoladne slastice i proizvode 30-ak izlagača iz Hrvatske i regije, te probati delicije najboljih hrvatskih kuhara i slastičara.

Iz brojnih popratnih programa Festivala koji traje do 14. veljače, izdvajamo Dječji Chocofest dan u nedjelju 10. veljače, te humanitarnu akciju prodaje torte od 15m koju je donirala tvrtka Mlinar, a prihod s koje je namijenjen Udruzi Zamisli koja kroz program svojih radionica kuhanja podučava kuhanju mlade s različitim vrstama invaliditeta i na taj način ih osposobljava za samostalan život - u ponedjeljak, 11. veljače.

Program Festivala pogledajte na www.zagreb-chocofest.hr i www.facebook.com/ZagrebChocofest

U programu i zabavnim radionicama uživat će sve generacije posjetitelja. Djeca će se igrati izrađujući omote za čokoladu i zabavljati uz mađioničarsku animaciju. Odrasli mogu sudjelovati u prezentacijama izrade čokolada, pralina i receptima najboljih hrvatskih chefova, u radionicama naučiti kako se slažu vino, konjak, cigare i čokolada, a mogu i sudjelovati u nagradnoj igri parova za Valentinovo i osvojiti vrijedne nagrade koje je osigurao glavni pokrovitelj nagradne igre - Falkensteiner Club Funimation Borik ****.

Ove godine Zagreb Chocofest ima i svoj ekskluzivni desert - zagrebačke čoko štrukle, koje je posebno za ovu prigodu osmislio kreativni blogerski tim Jedozovni duo.

31.01.2013. 14:22:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh