« Zagreb
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
AAR 2012

Počela prodaja ulaznica za Adria Air Race

Adria Air Race u Zagreb dovodi najbolje svjetske akrobatske pilote koji će utrku života letjeti na svega nekoliko metara od publike, iznad jarunskog jezera

Adria Air Race 2012
Adria Air Race 2012 (AAR)
Više o

Jarun

,

ulaznice

,

prodaja

,

Adria Air Race

,

cijena ulaznica

Krenula je prodaja ulaznica za najveći zrakoplovni spektakl koji će se održati 9. lipnja na Jarunu. Od danas do idućeg ponedjeljka na portalu Kupime.hr imate mogućnost kupiti dvije ulaznice za Adria Air Race Zagreb 2012. po cijeni jedne, odnosno za 20 kuna.

Adria Air Race u Zagreb dovodi najbolje svjetske akrobatske pilote koji će utrku života letjeti na svega nekoliko metara od publike, iznad jarunskog jezera. Program na Jarunu započinje već u 10 sati, a trajat će sve do večeri, no prema najavama organizatora, nikome neće biti dosadno ni trenutka.

Tijekom zabavnog programa, koji će trajati od 10 do 13 sati moći ćete uživati u izložbi zrakoplova i oldtimera, a najmlađi će se čak moći i fotografirati na izložbenim primjercima. Za najmlađe su u navedenom periodu pripremljene i brojne interaktivne igre, a za odrasle bogate nagrade.

Od 13 sati nadalje zabavljat će vas padobranci, vojni zrakoplovi, žirokopteri i helikopteri, a potom slijedi utrka najboljih akrobatskih pilota. Ne propustite i vi nabaviti svoju ulaznicu za Adria Air Race Zagreb 2012.

15.05.2012. 15:13:57
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh