« Zagreb
objavljeno prije 8 mjeseci i 29 dana
COOL

Pawsome Saturday party prošlu subotu

Ovaj vikend iz Ilice se mogao čuti gromoglasni veseli lavež. Evo kako je bilo na dobrotvornom Pawsome Saturday partyju

Titos x Swanky Pawsome Saturday party
Titos x Swanky Pawsome Saturday party (Arhiva)
Više o

Ilica

,

subota

,

Pawsome Saturday party

Pronaći hladovinu i osvježenje ovih dana zbilja je izazovno, a u tome nismo usamljeni jer u sličnom škripcu su i psi koji jedva preživljavaju tzv. pasje vrućine. No, vlasnici i njihovi psi koji se još uvijek nisu dokopali mora, rješenje za sjajno osvježenje pronašli su na terasi omiljenog Swanky Monkey Gardena na adresi Ilica 50 gdje se u subotu, 29. srpnja održao dobrotvorni Tito's x Swanky Pawsome Saturday party.

Osim duboke hladovine, dobre glazbene podloge za koju je bio zadužen DJ Bizzo, svi prisutni, među kojima su bila i poznata lica poput influencerice Veronike Rosandić, su se mogli osvježiti raznovrsnim signature koktelima čiji je glavni sastojak bio Tito's Vodka koja globalno djeluje na području zaštite životinja pod okvirom programa Vodka for Dog People.

Naime, ovaj američki brend beskompromisno od samog osnivanja pomaže i podržava azile i udruge za napuštene pse, a jedna od njih je i Zaklada za zaštitu životinja Beštie iz Splita. Na Pawsome Saturday partyju gosti su tako mogli birati između nekoliko koktela čija je prodaja bila isključivo humanitarnog karaktera, te su od svakog kupljenog koktela Swanky i Vodka For Dog People donirali 2 EUR za Zakladu za zaštitu životinja Beštie.

U samo četiri sata održavanja eventa prodano je 135 koktela, a da sretnim vijestima tu nije kraj dokazao je i Tito's koji je na prikupljeni iznos pridodao još 2000,00 EUR.

I dok su vlasnici mogli birati između četiri osvježavajuća i posve različita koktela, u fokusu eventa ipak su bili psi koji su ondje bili nagrađeni izobiljem ukusnih poslastica.

Malo je reći kako je dobrotvorni Tito's x Swanky Pawsome Saturday party prošao vrlo uspješno s velikom dozom veselog laveža, a štićenici Zaklade za zaštitu životinja Beštie dobili su važnu financijsku donaciju koja će im pomoći da Zaklada nastavi sa svojom hvalevrijednom misijom.

01.08.2023. 19:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh