« Zagreb
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
KONKURENCIJA

Pavo Zubak predstavio Oryx taksije

Oryx je dovezao pedesetak taksija na Trg bana Jelačića, besplatno dodijeljenom od strane grada za prezentaciju

Oryx taksiji na Trgu bana Jelačića
Više o

Oryx taxi

,

Pavo Zubak

,

besplatni telefon

U Zagrebu je od danas taksi uslugu građanima sa 120 novih taksi vozila počela pružati Oryx grupa u vlasništvu Pave Zubaka koji je na konferenciji za novinare istaknuo je kako su otvorili 300 novih radnih mjesta, prenosi Hina.

Oryx grupa građanima nudi prijevoz u automobilima volkswagen i audi koji su bili predstavljeni na zagrebačkom Trgu bana Jelačića, a na konferenciji za novinare održanoj u zagrebačkoj Gradskoj kavani istaknuto je kako će korisnici, osim gotovinom, uslugu vožnje moći platiti Oryx taxi bonovima i Oryx karticama koje omogućuju dodatne uštede.

Istaknuto je kako je cjenovno taksi Oryx grupe pozicioniran u "zlatnoj sredini" trenutnih pružatelja taksi usluga u Zagrebu. Start je 14 kuna, a svaki prijeđeni kilometar 5,8 kuna. Cijene se ne uvećavaju noću, nedjeljom i blagdanima, a ako se taksi usluga plaća Oryx taxi bonovima ili Oryx karticama ušteda je u prosjeku 12 posto na cjenik.

Oryx taxi bon, od 50, 100 i 200 kuna može se kupiti na svim kioscima Tiska te u AutoZubak i Oryx poslovnicama. Oryx taxi kartica namijenjena je pojedincima (fizičkim osobama) i tvrtkama (pravne osobe), a može se naručiti ispunjavanjem pristupnice u taksi vozilu ili putem interneta, te na kućnu adresu stiže za sedam dana (korisnik uplaćuje sredstva na Oryx taxi karticu putem interneta prebacujući sredstva sa svog bankovnog računa na svoj Oryx taxi račun).

Za roditelje s malom djecom Oryx grupa ima vozila opremljena dječjim sjedalicama, a imaju i posebna vozila za prijevoz osoba u invalidskim kolicima. Također, za građane s kućnim ljubimcima nude taksi vozila opremljena s posebnim odjeljcima.

Oryx taksi se može naručiti na tri načina - pozivanjem telefonskog broja 1888, putem interneta (treba otići na internetsku stranicu www.oryx-taxi.hr i upisati mjesto, vrijeme, broj putnika i bilo kakve druge dodatne zahtjeve te kontakt broj telefona za potvrdu narudžbe) te putem Oryx taxi aplikacije za pametne telefone (iPhone i Android) koje su besplatne i bit će dostupne za sedam dana, rekla je Šafranko.

10.10.2011. 20:09:21
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh