Paul Hollywood otkriva slatke delicije velikih gradova
Putujući od Pariza do Miamija, upoznaje izvrsne pekare i slastičare koji se kriju iza kulinarskih klasika, a zatim u svevremenske recepte unosi svoj dodir i drugačije okuse
Paul Hollywood, najpopularniji britanski slastičar, za Food Network je snimio novi serijal Gradske slastice, u kojem traga za najboljim receptima koji su oblikovali kulturnu baštinu najvećih i najuzbudljivijih gradova svijeta.
Putujući od Pariza do Miamija, upoznaje izvrsne pekare i slastičare koji se kriju iza kulinarskih klasika, a zatim u svevremenske recepte unosi svoj dodir i drugačije okuse. U New Yorku otkriva nov način pripreme ukusnih krafni i tako ponovno budi ljubav prema tijestu, a zatim isprobava jednostavnu tehniku pečenja kruha.
S druge strane Atlantika na živahnim ulicama Pariza Paul se zaljubljuje u tradicionalne kroasane i bagete u pravom pariškom stilu. Nakon svega toga slijedi posjet najstarijoj pekarnici u gradu gdje sastavlja nevjerojatan Eiffelov toranj od tijesta za posebnu priliku! Paulovo srce u hladnom Sankt Peterburgu osvaja jedna ruska slastica, a on zatim nastavlja svoju potragu i put po svijetu.
Gradske slastice na Food Networku pratite četvrtkom u 20 sati.
Novi komentar