« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca

Pas - godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna

Godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna Psima donosi jednostavan recept uspjeha - budite uporni i dosljedni, uspjeh neće izostati

Pas - godišnji horoskop za 2016. godinu Majmuna
Više o

kineski horoskop

,

godišnji kineski horoskop

,

Pas godišnji horoskop

,

godina majmuna

,

kineski horoskop za 2016

Godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna Psima donosi više nego zanimlijvu godinu u kojoj prirodne karakteristike njihovog znaka, upornost i dosljednost, u potpunosti mogu ispuniti svoju svrhu i osigurati uspjeh. Majmun i Pas kao znakovi se odlično slažu i sinergijski djeluju, pa vam to treba biti putokaz za ovu godinu - pronađite mladog, kreativnog partnera u svojim poslovnim obavezama i sve će se rješavati uspješno i na vrijeme, pa niti zaslužene nagrade neće izostati. No, pripazite jer se prilike neće ukazivati previše često i trebate ih prepoznati na vrijeme, kako u privatnom tako i u poslovnom segmentu života. Na kraju godine moći ćete se okrenuti i pogledati što ste napravili, a pogled će biti veličanstven.

LJUBAV

Vjeran kao pas nije izreka koja je tek tako nastala, a ove će godine ta vaša vjernost biti prepoznata i nagrađena brojnim romantičnim trenucima s voljenom osobom koja će shvatiti da vas je malo zanemarila u prošlom periodu. S druge strane, Psi koji još uvijek nisu uspjeli pronaći partnera za cijeli život, mogu ovu godinu iskoristiti upravo za to, no trebat će se ipak malo više potruditi i potražiti ga na mjestima na koja obično ne zalazite.

POSAO

Stabilna karijera važna je Psima, a upravo će ova godina pokazati da je to moguće i napraviti uz pomoć drugih. Kreativnost vam nije uvijek najjača strana pa bi bilo dobro potražiti takvu osobu i s njom zajedno krenuti ostvarivati snove, takva bi kombinacija bila sjajna za obje strane i donijela bi financijske nagrade iznad svih očekivanja. Novac je općenito dobro aspektiran ove godine tako da se ne bi trebalo plašiti i nekih većih ulaganja u dobro isplanirane poslove jer će se sve vratiti s debelim kamatama.

ZDRAVLJE

Preporuka za cijelu godinu glasi - provoditi što više vremena na otvorenom, na svježem zraku, krećući se puno više nego prošle godine. Počeli su se pojavljivati znaci mogućih kroničnih problema, bacite se na prevenciju dok je još moguće.

Provjerite što vas očekuje u godini Majmuna
 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

07.02.2016. 17:32:19
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh