« Televizija
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
NOVA SERIJA

Partyjem u BBF-u najavljena premijera serije Harley i Davidsonovi na Discovery Channelu

Nedavno su u Hrvatskoj snimane dvije survival serije Discovery Channela - Goli i prestrašeni u Kopačkom ritu i Preživljavanje udvoje na Velebitu

Harley Davidsoni i lijepe hostese
Harley Davidsoni i lijepe hostese (Discovery Channel)
Više o

Discovery Channel

,

serija

,

Harley i Davidsonovi

Sinoć je u zagrebačkom klubu Bikers Beer Factory održan party kojim je Discovery Channel najavio premijeru serije Harley i Davidsonovi, zakazanu za nedjelju, 18. rujna u 22 sata. U Zagreb su na promociju stigli i motocikli koji su korišteni na snimanju serije, a radi se o replikama prvih Harley-Davidson modela u povijesti. Zvijezde u seriji nisu samo motocikli. Sjajnu glumačku ekipu predvode Michiel Huisman i Robert Aramayo, publici dobro poznati iz Igre prijestolja, te Bugg Hall.

Andrey Stoychev, direktor distribucije i komercijalnog razvoja za Discovery u centralnoj i istočnoj Europi istaknuo je svoje zadovoljstvo što Discovery hrvatskoj publici donosi sjajan sadržaj, poput serije Harley i Davidsonovi, ali isto tako u Hrvatskoj stvara sjajan sadržaj. Nedavno su u Hrvatskoj snimane dvije survival serije, Goli i prestrašeni u Kopačkom ritu i Preživljavanje udvoje na Velebitu. Premijere epizoda snimanih u Hrvatskoj zakazane su za 2. listopada i 14. studenog na Discovery Channelu.

Stare modele Harleya na sinoć su razgledali i Darija Lorenzi, Joško Lokas, Robert Knjaz, Zlatan Zuhrić...

Harley i Davidsonovi - što možete očekivati

Serija nas vraća na početak 20. stoljeća, kada su dva najbolja prijatelja, Bill Harley i Arthur Davidson, u rodnom gradu Milwaukeeju izradili svoj prvi motocikl. Nakon što im se pridružio Arthurov stariji brat Walter, njih trojica osnovali su legendarnu tvrtku Harley-Davidson. Uspjeli su nadmašiti ozbiljniju konkurenciju, prevladati tragedije na trkaćim stazama, preživjeti Veliku gospodarsku krizu te su naposljetku, 1936. godine, izradili super motocikl koji će svojim postojanjem potvrditi vjerodostojnost njihove izdržljivosti i prijateljstva. Put trojice prijatelja definirat će tvrtku za buduće generacije te na najbolji mogući način izraziti američku spremnost na rizik i želju za slobodom.

"To je uzbudljiva istinita priča koja savršeno odgovara Discovery Channelu", rekao je Rich Ross - predsjednik grupacije Discovery Channela, Animal Planeta i Science Channela. "To je priča o bratstvu, čeličnoj volji za uspjehom i borbi protiv konvencionalnih normi tog vremena. Osnivači Harley-Davidsona su stvorili više od motocikla. Oni su stvorili moderno poduzetništvo".

Serija Harley i Davidsonovi prikazuje kako su osnivači komapnije bilježili stalan rast svojih vjernih sljedbenika kao nijedan drugi konkurent, uz osiguravanje ugovora s američkom vojskom ili pak poduka vozača kako napraviti popravke u moto klubovima diljem zemlje. Oni će na kraju kanalizirati svoje resurse riskirajući sve kako bi stvorili prvi svjetski supermotocikl - vrhunski trkaći motocikl za široke mase.

Walter, Arthur i Bill su stvorili Harley-Davidson reputaciju opakih motocikala koji idu bilo gdje i koji omogućavaju ignoriranje svih pravila. To je naslijeđe koje je proživjelo više od 100 godina u srcu brenda i njegovih vjernih vozača.

16.09.2016. 12:53:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh