« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
RASPITAJTE SE :)

Ovisnosti prema horoskopskim znakovima

Kao i sve ostalo, sklonosti prema određenim vrstama ovisnosti mogu se saznati iz horoskopskog znaka

Čemu je koji znak sklon
Čemu je koji znak sklon (FreeDigitalPhotos)
Više o

Ribe

,

ovisnost

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

ovisnosti

Horoskop nam može reći mnogo o karakteru osobe, a među takve osobine spadaju i ovisnosti, ili ljepše rečeno pojačane sklonosti nekim porocima. 

Stoga, dobro pročitajte i zapamtite, pa kad sljedeći put budete mjerkali potencijalnog partnera ili partnericu, prisjetite se ovih naputaka i priupitajte za horoskopski znak prije nego što napravite bilo kakav zavodnički potez.

Ovan, kao izraziti vatreni individualac privučen je i alkoholom i cigaretama, a kad se tome posveti, nije ga lako odgovoriti. Naročito zbog tvrdoglavog stava da se pušenjem oslobađaju viška stresa, a i izgledaju si prilično glamurozno s cigaretom u ruci. 

Bik je stabilan znak, no kad su u pitanju hrana i piće kao da neko drugo biće obuzme njegovo ili njeno tijelo. Ugađanje čulima je uvijek na prvom mjestu, tako da je lako zamisliti Bika koji previše voli dobru kapljicu. 

Blizanci često mijenjaju raspoloženja što je obično praćeno raznim porocima, tipa lančanog pušenja, a ako im posao imalo ovisi o računalu i internetu, možete biti sigurni da će noći provoditi prije pred ekranom nego u krevetu.

Rak je pod velikim utjecajem Mjeseca, što ih vodi prema alkoholu i tabletama. Bijes nerijetko potiskuju velikim količinama hrane, no uz to puše kao lokomotive ne bi li ostali mršavi. Jednom riječju, oprez s njima.

Lav po definiciji vjeruje u svoju besmrtnost, pa su svi poroci dobrodošli, od kocke i seksa do pušenja i prekomjernog pijančevanja. 

Djevica može biti najveći radoholičar, jer prilično opsesivno pristupaju svim stvarima u životu, a čim stvari krenu krivim smjerom, stiže i potreba za alkoholom i tabletama za smirenje.

Vaga, s druge strane, voli pobjeći od ružne stvarnosti putem alkohola, a niti lake droge nisu im strane. No, za razliku od ostalih, lako se navuku i na vježbanje koje onda provode do iznemoglosti.

Škorpion nosi titulu najvećeg ovisnika o seksu u zodijaku, a uz to obično dolaze i potoci alkohola. Cigarete su omiljeni porok iz praktičnog razloga održavanja linije, kako ne bi morali na dijete.

Strijelac, kao i Lav, ima stav besmrtnika pa mu niti jedan porok nije stran, no najčešće se nalaze u problemima s novcem zbog ovisnosti o putovanjima koja baš i nisu prikladna za njihov džep.

Jarac je najmanje sklon porocima od svih znakova zodijaka, jedino cigarete po njima ne spadaju u ovisnosti. Druga krajnost je anoreksija i bulimija zbog opsesija da trebaju biti mršavi i lijepi.

Vodenjak istražuje po definiciji, pa ćete ih lako pronaći u svim mogućim krajnostima, od zakletih vegana koji žive ultra zdravo do bauljajućih likova koji nisu pod utjecajem nečega jedino pred buđenje.

Ribe vole alkohol kako bi smanjile bol koju osjećaju u životu, najčešće psihičku, a kad se pojavi neka kronična fizička bol, ovisnost o tabletama je neizbježna. Kako im mašta radi sto na sat, opijati svih vrsta su im drago društvo pa treba paziti na njih. 

20.05.2013. 15:18:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh