« Zagreb
objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci
PARTY

Ovaj vikend se dobro zabavite i pomozite napuštenim psima na proslavi rođendana Pet shop Šape

Tko zna, možda vam se baš u subotu neka njuška podvuče pod kožu i time dobijete novog najboljeg prijatelja

Dođite i vi!
Dođite i vi! (Arhiva)
Više o

Pet shop Šape

,

Udruga Merida

,

Helping Animals

Već tradicionalno Pet Shop Šape iz Zagreba slavi rođendan koji je ujedno i humanitarnog karaktera.

Svake godine vlasnica Irena Slunjski pozove u goste neku Udrugu za zaštitu životinja kako bi im pomogla u promoviranju te udomljavanju životinja. Ove godina, uz brojne popuste, na rođendanu ćete moći upoznati volontere Udruge za pomoć i unaprjeđenje života životinja "Merida" i njihove štićenike.

Tko zna, možda vam se baš u subotu neka njuška podvuče pod kožu i time dobijete novog najboljeg prijatelja.

Uz klasičnu tortu, ovaj rođendan nikako ne može proći i bez torte za najdraže dlakavce. Kako bi dodatno pomogli Udruzi Merida, na rođendanu će biti i volonteri projekta Helping Animals koji vas očekuju sa svojim fotićima te ćete na licu mjesta moći dobiti isprintanu fotku s vašim ljubimcem uz simboličnu donaciju za napuštene pse pod skrbi Udruge Merida.

Pozvani su svi ljubitelji životinja, stari i novi vlasnici i svi oni kojima je potreban savjet pri odabiru hrane i opreme za kućne ljubimce. Pridružite se ovom veselom humanitarnom rođendanu u subotu u Pet shop Šape, Gospodska 26, Zagreb.

Proslava rođendana počinje ujutro u 9 sati i traje sve do 13 sati, a više informacija o samom događaju možete saznati na FB eventu.

17.05.2019. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh