« Zagreb
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
FULIRANJE

Otvoreno Fuliranje u Tomićevoj

Točno u podne, sa zvukom gričkog topa, službeno je započelo ovogodišnje Fuliranje u Tomićevoj ulici

Otvoreno je Fuliranje
Otvoreno je Fuliranje (Fuliranje)
Više o

Fuliranje

,

Yammat FM

Točno u podne ove je subote i službeno otvoreno najnovije izdanje Fuliranja. Zagrebačka špica privremeno se preselila u Tomićevu ulicu koja u sljedećih mjesec dana nudi obilje dobre zabave, odlične gastronomske ponude i vedre atmosfere.

Povodom otvorenja organizatori su izrazili zadovoljstvo iznimnim interesom koji vlada za ovim događanjem. „Zaista nam je drago da je interes za Fuliranje i ove godine od samog početka velik. Očekujemo da ćemo po broju posjetitelja nadmašiti prethodne godine.

Zagrepčani i gosti Zagreba prepoznali su ovaj projekt kao kvalitetan i pozitivan doprinos blagdanskoj ponudi Zagreba te smo nakon samo tri godine postojanja postali jedno od najpoznatijih adventskih događanja u Gradu. Potrudili smo se da i ove godine ponuda bude bogata i sadržajna tako da je dobar provod u Tomićevoj zajamčen.", izjavio je Roman Pokos uime organizatora.

Na Fuliranju ove godine sudjeluje 18 izlagača: Aperol bar, Bi.Bi, Fabrika, Gajba wine bar, Gost&Ona, Habiter Chic, Hov Hov Pasja pekarna, La Štruk, Maks studio, Pepermint, Photoboutique, Rakijarnica, RougeMarin, Slavona, Uje oil bar, a novost je i sudjelovanje radija Yammat FM, novog zagrebačkog radija koji i prije službenog početka rada svakodnevno emitira glazbeni program u Tomićevoj. Svi detalji ovogodišnjeg Fuliranja dostupni su na Facebook profilu i na web stranici www.fuliranje.com

29.11.2014. 16:25:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh