« Zagreb
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca

Otvoreni Floraart i sajam medicine

Nakon što je jezero Bundek ponovno uređeno, Floraart se više ne održava u Boćarskom domu
Nakon što je jezero Bundek ponovno uređeno, Floraart se više ne održava u Boćarskom domu (Biljana Gaurina/CROPIX)
Više o

Milan Bandić

,

Darko Milinović

,

Medicina i tehnika

,

Floraart

Međunarodnu vrtnu izložbu Floraart 2008. na prostoru jezera Bundek jučer  je otvorio gradonačelnik Milan Bandić. Manifestacija u sklopu obilježavanja Dana grada Zagreba trajat će do nedjelje. Taj zagrebački hortikulturni i kulturni događaj vuče korijene još iz daleke 1891. godine.

Ovogodišnja izložba bit će postavljena na oko 30 hektara, s cijelim nizom sadržaja: izložbenim, prodajnim i zabavnim prostorom. Prošle godine posjetilo ga je čak 200 tisuća ljudi. Ulaz je besplatan.

Ministar zdravstva i socijalne skrbi Darko Milinović otvorio je jučer na Velesajmu 36. međunarodni specijalizirani sajam ‘Medicina i tehnika’ na kojemu će svoje proizvode predstaviti 399 izlagača iz 26 zemalja. Rekao je da naše zdravstvo kreće novim putem, a prvi je korak financijska konsolidacija bolničkog sustava koji je do 1. travnja mjesečno stvarao 100 milijuna kuna duga.

Sajam do suboteSajam ‘Medicina i tehnika’ trajat će četiri dana i biti popraćen nizom stručnih skupova na kojima će biti govora o aktualnim temama. 

(DM) 

28.05.2008. 22:45:29
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh