« Zagreb
objavljeno prije 15 godina i 3 mjeseca
DO 8. SVIBNJA

Otvoren natječaj za dodjelu županijskih javnih priznanja

Dobrodošli svi zaslužni za gospodarski, društveni i kulturni razvoj i promociju Županije.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Marin Tironi, CROPIX)
Više o

Zagrebačka županija

,

natječaj

,

javna priznanja

Zagrebačka županija raspisala je danas natječaj za dodjelu javnih priznanja osobama zaslužnima za gospodarski, društveni i kulturni razvoj Županije te njezina promicanja u zemlji i svijetu, priopćeno je iz Ureda župana.

Natječaj je otvoren do 8. svibnja ove godine.

Iz Zagrebačke županije pozivaju sve zainteresirane da se jave na natječaj, odnosno kandidiraju potencijalne dobitnike ovogodišnjih javnih priznanja.

Prijedlog za dodjelu javnih priznanja Zagrebačke županije mogu podnijeti građani, udruge građana, trgovačka društva, vjerske zajednice, kulturne, športske i druge ustanove, članovi Županijske skupštine, radna tijela te Županijsko poglavarstvo.

Potencijalni kandidati, bez obzira radi li se o pojedincima ili pravnim osobama, su oni koji su svojim kontinuiranim i značajnim znanstvenim, stručnim, umjetničkim, pedagoškim ili drugim javnim radom trajan doprinos razvoju pojedinih djelatnosti te njezinoj međunarodnoj promociji.

Budući dobitnik javnog priznanja treba u svojoj sredini uživati ugled uzorna djelatnika i stručnjaka.

Kao jedan od kriterija u natječaju se navodi i ostvaren rezultat u ukupnom gospodarskom ili društvenom razvitku Zagrebačke županije, navodi se u priopćenju.

Informacije o uvjetima natječaja i potrebnoj dokumentaciji nalaze se na županijskim web stranicama www.zagrebacka-zupanija.hr, a gotovi prijedlozi podnose se Županiji, Povjerenstvu za dodjelu javnih priznanja na adresu: Ulica grada Vukovara 72/V, Zagreb. (hina/metro-portal)

06.04.2009. 15:07:58
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh