« Zagreb
objavljeno prije 7 mjeseci i 3 dana
COOL

Otvoren JJ Sound, mjesto na kojem sve dobro zvuči

Ovaj jedinstven bar koji će tijekom dana biti sjajno mjesto „za kavicu" i dobar meeting point

JJ Sound
JJ Sound (Arhiva)

Zagreb je bogatiji za novo mjesto u kojem će na svoje doći ljubitelji dobrog viskija, još bolje atmosfere, uživanja u raznim večernjim programima i opuštanja u sjajnim ritmovima. Na mjesto kultnog zagrebačkog bara Dobar zvuk, na poznatoj adresi Gajeva 18, stigao je JJ Sound!

Svjetski poznati brand viskija, Jameson, već godinama podiže ljestvicu druženja i partyijanja diljem svijeta pa tako nije zaobišao ni Zagreb. Ovaj jedinstven bar koji će tijekom dana biti sjajno mjesto „za kavicu" i dobar meeting point, navečer će se, ovisno o programu pretvoriti u mjesto okupljanja pub kvizaša, stand up „pozornicu", lokaciju za započeti svaki dobar noćni provod i bar u kojem se s društvom opušteno uživa u kvalitetnom viskiju i koktelima.

Miran Kurspahić, Matija Cvek, Iskra Jirsak, Paula Jeričević Tonković, Juraj Šebalj, Zembo Latifa, Mateo Cvenić i brojni drugi u ugodnoj su atmosferi uživali u koncertu na samom otvorenju novog bara u centru metropole i napravili sjajan uvod u bogati glazbeni program koji će svakog petka i subote osvajati zagrebačku zabavnu scenu. Večeri u tjednu bit će rezervirane za kvizaše i popularan trend druženja koji spaja želju za zabavom i znanjem, a JJ Sound ugostit će i najpoznatija imena stand up scene u Hrvatskoj. Smijeha, tako, zasigurno neće nedostajati baš kao ni dobre „svirke" koja garantira novu dimenziju provoda u metropoli.

Osim programa, ovaj će bar osvojiti i one koji paze na svaki detalj. Posebno osmišljeno uređenje u bojama mnogima omiljenog branda viskija odobrio bi i John Jameson, karizmatički tvorac čije ime nosi i sama destilerija u Dublinu i najpoznatiji svjetski viski, koji se može poslužiti na različite načine - kao klasični viski s ledom, u koktelima ili kratkim pićima.

Nađete li se u centru grada u potrazi za slobodnim stolom i dobrim mjestom za druženje, svakako svratite u JJ Sound, jer osim dobrog minglanja u strogom centru, ovdje se nudi i jedinstvena ponuda Jameson „kolekcije". Popularni merch s potpisom branda i proširena ponuda pića tek su dio ponude „shopa" unutar samog bara.

Više o programu JJ Sound bara može se pronaći na službenom IG pageu.

28.09.2023. 08:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh