« Zagreb
objavljeno prije 9 godina
SUPER!

Osjetite okus Božića na Europskom trgu

Preko 30 izlagača s modernom ugostiteljskom i kulturnom ponudom imaju svašta, a ispod tisuću srca koja krase Europski trg čeka vas vrlo zanimljiva gastronomska ponuda

Sjajna atmosfera na Europskom trgu
Sjajna atmosfera na Europskom trgu (Arhiva)
Više o

Advent na Europskom trgu

Advent na Europskom trgu objedinjuje preko 30 izlagača s modernom ugostiteljskom i kulturnom ponudom, a ispod tisuću srca koja krase Europski trg čeka vas vrlo zanimljiva gastronomska ponuda. Započnite svoje istraživanje kod Apoteqe i ugrijte se s nogu uz najbolje rakije i Das kobas iz Tača.

Ukoliko ste pak rapoloženi za vrući koktel, u Vinu i inu popijte gin, rum ili viski s božićnim začinima i svježim citrusima. U Are You In vas čeka jedinstveni Hendricks punč i ledeno hladan Jägermeister te ljuta debrecinka od 30 cm. Pjenušci, šampanjci i punčevi toče se i u Winter baru.

Ukoliko ste za kavu ili čaj tu je najtoplija Kućica, a u njoj će vas ponuditi i s kuhanim vinom i rakijama. Lively Roasters kavu začinjenu francuskim Giffard sirupima naručite u Marlene, a kad ste već tamo obavezno probajte i njihove likere. 

Nađete li se pak u potrazi za odličnom kobasicom od divljači, najrazličitijim vrstama sireva, pršutom i hrvatskim vinima, tu je Cheese bar. Ljubitelj ste dobrog sendviča? Onda je za vas Bistro 75 koji priprema neodoljive kombinacije sendviča uz vrhunsko kuhano vino. The fish and chimps pub također nudi kuhano vino i rakije, a ukoliko ogladnite možete naručiti burger, domaću kobasicu ili najbolji fish & chips.

Eat me nudi nove okuse američkih hot dogova s cijelom paletom umaka i priloga po želji kupca, dok bavarski restoran Maximilian, osim tradicionalnih bavarskih kobasica, na meniju ima i hvaljene sendviče poput onog s buncek ficlekima i kiselim zeljem ili junećim rebrima. Za zasladiti nepce, priuštite si pečenu jabuku ili fini topli Gluhwein.

Najtopliji blagdanski ugođaj u srcu Zagreba čeka vas na Europskom trgu. Vidimo se!

22.12.2015. 12:53:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh