« Televizija
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
SAZNAJEMO

OptiTV – novo iskustvo za korisnike

Novi unaprijeđeni sustav OptiTV-a donosi niz novih funkcionalnosti koje će korisnicima Optimine usluge televizije donijeti potpuno novo korisničko iskustvo

Novo, jednostavno sučelje OptiTV
Novo, jednostavno sučelje OptiTV (Optima Telekom)
Više o

OptiTV

,

Optima telekom

Uz već postojeće usluge videoteke, snimalice i vremenskog pomaka, OptiTV sada postaje prava interaktivna i multimedijska televizija koja, uz bogati spektar TV i radijskih kanala, korisnicima omogućava brzo i jednostavno pretraživanje TV sadržaja kao i sadržaja OptiTV videoteke, pristup najpopularnijoj društvenoj mreži Facebook na velikom ekranu, pregledavanje svih dostupnih video sadržaja na servisu YouTube, pregled vremenske prognoze i najnovijih vijesti te mogućnost reprodukcije video i audio sadržaja sa eksternih diskova i USB uređaja.

Novo OptiTV sučelje sada je jednostavnije. Korisnicima omogućava jednostavno kreiranje liste željenih kanala, stvaranje osobnog korisničkog profila ovisno o željama svakog člana obitelji te je moguće uvesti dodatnu roditeljsku zaštitu na neprimjerene sadržaje. Jednostavnost novog sučelja posebice do izražaja dolazi kada korisnik želi aktivirati neku od dodatnih OptiTV usluga ili paketa programa, jer je sada to moguće učiniti jednostavnim klikom na daljinskom upravljaču, a usluge i paketi programa mogu se početi koristiti odmah.

Bitno je naglasiti da je sve navedeno korisnicima dostupno već u osnovnom paketu i bez dodatnih troškova.

Među novim i unaprijeđenim funkcionalnostima OptiTV-a uskoro će se naći i besplatna aplikacija za pametne telefone i tablete koja ove popularne uređaje pretvara u daljinske upravljače, a omogućava i pregled sadržaja na tabletima, pohranu sadržaja na eksterne diskove, poklanjanje sadržaja. No, ni to nisu sve novosti. Tijekom slijedećih mjeseci OptiTV će donijeti još prednosti koje će biti potpuna novost na hrvatskom tržištu, poput usluge Google Mapsa i slično.

Kroz više od 140 kanala od kojh je 85 već u osnovnom OptiTV paketu, gledatelji mogu uživati u raznim programskim sadržajima. Tako na HBO-u 15. rujna mogu pogledati ekskluzivnu premijeru pete i posljednje sezone „Carstva poroka",  koja je također dostupna i na HBO GO 8. Rujna - samo dan nakon američke premijere. Na Cinemaxu preporučujemo novu dramsku seriju „Kirurg" iz originalne HBO produkcije. A prije novih sezona epskih serija „Igra prijestolja" i „Pravi detektiv"  odaberite nešto iz Optimine HBO on Demand videoteke u kojoj se mogu pronaći prijašnje sezone tih mega popularnih serija, kao i „Okus krvi" te „Preostali".

Zagriženi sportski fanovi svoje će apetite moći zadovoljiti  vrhunskim sportskim događajima poput Engleske Premier lige s Dejanom Lovrenom u Liverpoolu, španjolske La Lige s Lukom Modrićem u Realu, Ivanom Rakitićem u Barceloni i Mariom Mandžukićem u Atletico Madridu te portugalske lige ZON Sagres. I sve to na Sportklub kanalima u osnovnom OptiTV paketu te SK 2 i SK3 kanalima u proširenom FULL paketu.

Tu su i popularni dječji kanali Mini TV, KIKA, OK Bambino, RTL Kockica predvođeni popularnim Nickelodeonom na hrvatskom jeziku.

Ovakvom ponudom Optima je u mogućnosti zadovoljiti interese cijele obitelji.

Sve detalje provjerite na www.optitv.hr ili na besplatnom broju 0800 0088.

09.09.2014. 11:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh