« Televizija
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
SERIJA

Obitelj Willis - od nastupa na Amerika ima talent do vlastitog šoua

Obitelj Willis će svoj glazbeni talent predstaviti svije­tu na TLC kanalu, kroz 13 epizoda serijala koji prati njihov život kod kuće i na putovanji­ma

Obitelj Willis dobila je svoj show
Obitelj Willis dobila je svoj show (TLC)
Više o

TLC

,

Obitelj Willis

Obitelj Willis podrijetlom iz okolice Nashvillea našla se u središtu pozornosti nakon što je dospjela u posljednji krug natjecanja Amerika ima talent, gdje su se svi zaljubili u njiho­vu glazbu i originalan zvuk. Snimka njihovog nastupa ima više od 6 milijuna pregleda na YouTubeu.

Obiteljska posvećenost glazbi te način na koji žive i funkcioniraju pokazao se sjajnim materijalom za televizijsku emisiju. Obitelj Willis će svoj glazbeni talent predstaviti svije­tu na TLC kanalu, kroz 13 epizoda serijala koji prati njihov život kod kuće i na putovanji­ma.

Brenda i Toby Willis se zajednički suočavaju s izazovom brige za četrnaesteročlanu obi­telj dok obavljaju posao vezan uz vođenje skupine koja nastupa po turnejama. U seriji će gledatelji dobiti pogled iznutra na njihovu svakodnevnicu, stalna putovanja na kojima demonstriraju svoj talent i pokušajima da sve to usklade s obiteljskim životom.

Glazbene i životne avanture obitelji Willis pratite na TLC kanalu ponedjeljkom u 21:00.

07.12.2015. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh