« Zagreb
objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec
DOĐITE

Obilježavanje Svjetskog dana zdravlja - 7. travnja, Cvjetni trg

Prevencija je najvažniji dio zdravstvene zaštite, stoga će uz besplatna mjerenja na Cvjetnom trgu građani dobiti i savjete o zdravoj prehrani i redovitoj tjelovježbi, a imat će prilike i prepustiti se u ruke profesionalnih fizioterapeuta

Dođite i družite se!
Dođite i družite se! (Arhiva)
Više o

Cvjetni trg

,

Svjetski dan zdravlja

Obilježavanje Svjetskog dana zdravlja 2018. u organizaciji Grada Zagreba, Gradskog ureda za zdravstvo i u suradnji s Hrvatskom komorom zdravstvenih radnika, strukovni razred za medicinsko-laboratorijsku djelatnost, Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo i Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje koji će se održat će se ove subote, 7. travnja na Cvjetnom trgu u trajanju od 9.00 do 14.00 sati.

Zagrepčanke i Zagrepčani će moći u subotu potpuno besplatno izmjeriti razinu glukoze u krvi, izmjeriti hormon TSH, napraviti cjelovitu krvnu sliku, a Zagrepčani će moći izmjeriti i PSA vrijednost (tumorski biljeg za prostatu) i to zahvaljujući članovima Hrvatske komore zdravstvenih radnika, razred MLD.

Prevencija je najvažniji dio zdravstvene zaštite, stoga će uz besplatna mjerenja na Cvjetnom trgu građani dobiti i savjete o zdravoj prehrani i redovitoj tjelovježbi, a imat će prilike i prepustiti se u ruke profesionalnih fizioterapeuta. Na štandovima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje stručnjaci će informirati građane o različitim aspektima spolnog zdravlja i pristupačnosti odgovarajuće zdravstvene skrbi u prevenciji i liječenju. 

06.04.2018. 10:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh