« Horoskop
objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci
ZAPAMTITE :)

Novogodišnje odluke znakova horoskopa

Radi se o novogodišnjim odlukama koje su obično neostižni ciljevi, pa ih obavezno napuštamo i kršimo već nakon petnaestak dana nove godine - zato trebate postaviti ovakve!

Kakve novogodišnje odluke donijeti?
Kakve novogodišnje odluke donijeti? (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

novogodišnje odluke

,

znakovi horoskopa

Horoskop puno govori o ljudima, a ujedno i daje preporuke o ponašanju i karakternim nedostacima koje svi imamo - pa evo što bi svaki znak horoskopa trebao odlučiti popraviti u Novoj godini.

Naravno, radi se o novogodišnjim odlukama koje su obično neostižni ciljevi, pa ih obavezno napuštamo i kršimo već nakon petnaestak dana nove godine - pogotovo one koje se tiču prestanka pušenja, konzumiranja alkohola, prejedanja, dijete i sličnog.

Stoga, pročitajte i odlučite ovako!

Ovan - više strpljenja. Zna se da je ovo nestrpljiv znak i ne može se previše puta naglasiti da to treba mijenjati.

Bik - zahvalnost za postignuto. Bikovi uvijek gledaju u ono što žele, a često zaboravljaju ono što već imaju.

Blizanci - prirodniji tempo. Nije normalno uvijek biti u žurbi i raditi više stvari u isto vrijeme, jer to donosi gomilu stresa.

Rak - pozitivniji pogled na svijeti. Najpoznatiji pesimisti zodijaka trebali bi nabaviti ružičastije naočale i prestati nositi one za zavarivanje.

Lav - bolje slušanje. Toliki ego teško podnosi činjenicu da i drugi ljudi imaju mišljenje, a pogotovo da je ispravnije od njihovog... e pa izliječite se od toga.

Djevica - više samopoštovanja. Lijepo je pomagati drugima, ali do točke kad vas počnu iskorištavati, tada to mora prestati. 

Vaga - kako reći ne. Nije teško, otvorite usta i kažete, ne morate se svidjeti baš svakome i pristajati na sve kako bi to postigli.

Škorpion - više povjerenja u druge. Ne, ne žele vas svi prevariti i zeznuti, ima oko vas iskrenih ljudi... a vi to ne prepoznajete.

Strijelac - zbližiti se s ljudima. Stres vas tjera na povlačenje u sebe, a na taj način gubite prijatelje koji vam stvarno trebaju.

Jarac - biti sebičniji. Ma koliko ovo grozno zvučalo, problem je u tome što se Jarci ne znaju izboriti za sebe i staviti se na prvo mjesto, a morali bi barem ponekad.

Vodenjak - više fokusa. Nemoguće je raditi toliko stvari u isto vrijeme koliko biste željeli, bez obzira na svu inteligenciju i genijalnost... više koncentracije na pojedinačne ciljeve dat će puno bolje rezultate.

Ribe - ostvarivanje snova. Ništa ne pada s neba, pa ni vaši snovi - da bi ih ostvarili, morate se boriti i pokazati hrabrost. Pa napravite to...

26.12.2017. 17:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh