« Zagreb
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
PUKNUĆE CIJEVI

Novi Zagreb 19. listopada bez grijanja i tople vode

Stanovnici Središća, Zapruđa, Sopota, Utrina, Sloboštine, Travna, Dugava, Jakuševeca, Sigeta i Trnskog neće imati grijanje i toplu vodu zbog puknuća magistralnog voda

Fotografija vijesti
Više o

HEP

,

Novi Zagreb

,

grijanje

,

toplana

,

puknuće magistralnog toplovoda

,

topla voda

Zbog puknuća magistralnog vrelovoda na križanju Ulice grada Chicaga i Miševečke ulice, potrošači HEP-Toplinarstva u naseljima Središće, Zapruđe, Sopot, Utrine, Sloboština, Travno, Dugave, Jakuševec, Siget i Trnsko, neće sutra imati grijanja i tople vode od 6 sati ujutro do kasnih popodnevnih sati, kada se očekuje završetak sanacije puknuća, priopćilo je danas HEP-Toplinarstvo.

Bez toplinske energije bit će približno 30 tisuća kućanstava, a HEP-Toplinarstvo moli sve potrošače koji neće imati grijanja i tople vode za strpljenje i razumijevanje.

Navodi kako je uzrok puknuća magistralnog vrelovoda u Novom Zagrebu njegova starost (približno 30 godina), te oštećenje vrelovodne cijevi zbog utjecaja soli i agresivnih sredstava kojima se tretiraju prometnice.

Svi pripremni radovi na sanaciji puknuća vrelovodne cijevi obavit će se u noći s utorka na srijedu, kako bi obustava isporuke toplinske energije trajala što kraće, ističu iz HEP-Toplinarstva.

18.10.2011. 13:13:53
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh