« Televizija
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
SAM NA SVIJETU

Novi reality Eda Stafforda

U svakoj od šest samostal­nih epizoda, Ed na deset dana odlazi na neku udaljenu lokaciju gdje može izgu­biti život u roku od nekoliko sati

Ed Stafford je umjetnik preživljavanja
Ed Stafford je umjetnik preživljavanja (Discovery Channel)
Više o

Discovery Channel

,

Ed Stafford

,

Sam na svijetu s Edom Staffordom

Ed Stafford poznat je kao čovjek koji uspijeva preživjeti 'bez ičega'. Novi serijal Sam na svijetu s Edom Staffordom na Discovery Channelu se premijerno počinje prikazivati u nedjelju 13. travnja u 22 sata.

U svakoj od šest samostal­nih epizoda, Ed na deset dana odlazi na neku udaljenu lokaciju gdje može izgu­biti život u roku od nekoliko sati. Potpuno je prepušten sam sebi i neće imati nikakvog kontakta s bilo kim iz vanjskog svijeta.

Sve što ima je kamera kojom se snima i par kratkih hlača. Lokacije serijala su zapanjujuće: planine Gran Sa­bana u Venecueli,  opasna delta rijeke Okavango u Bocvani, rumunjski Karpati, zapadna obala Australije i vlažne džungle Bornea.

Ed si je postavio nove izazo­ve da bi vidio ne samo kako može preživjeti, već i kako može ostati u odličnoj mentalnoj i fizičkoj formi nakon što ga ostave potpuno samog u najtežim zami­slivim uvjetima

10.04.2014. 12:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh