« Najave & Događanja
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
Dom Sportova

Novi mjuzikl "Za dobra stara vremena"

Ulaznice od danas u prodaji...

Više o

Dom sportova

,

mjuzikl

,

Žejlka Ogresta

,

Za dobra stara vremena

,

Sanja Doležal

Ulaznice za hrvatski mjuzikl „Za dobra stara vremena" autora  Rajka Dujmića i Željke Ogreste od danas su u prodaji na svim prodajnim mjestima tvrtke Ticketpro kao i na internet stranici www.ticketpro.hr.

Praizvedba ovog spektakla održat će se u petak, 4. prosinca 2009. godine  u 20 sati u Maloj dvorani Doma sportova u Zagrebu. U prodaju su puštene i ulaznice za početak turneje. Prva predstava nakon zagrebačke praizvedbe održat će se u Varaždinu, u petak, 11. prosinca 2009. godine u 20 sati u Areni Varaždin. Ulaznice i za tu predstavu mogu se od danas kupiti na svim prodajnim mjestima tvrtke Ticketpro  te na internet stranici www.ticketpro.hr.

U spektaklu „Za dobra stara vremena"  koji producira tvrtka Gerila media sudjeluju najatraktivnija imena hrvatskog glumišta i estrade:  Zrinka Cvitešić - glazbeno nadarena srednjoškolka Ana koja razmjenjuje  simpatije s Markom Toljom u ulozi Saše, Sašina majka čistačica Milena - Ana Begić, ravnateljica glazbene škole Tonka - Sanja Doležal, smrtno zaljubljen u direktoricu škole, profesor Reiser - Ivica Vidović, profesor Friščić - Ivica Zadro, policajca Peru glumi Goran Navojec, dok repere u mjuziklu predvodi Renmen.

Koreografiju je osmislila Larisa Lipovac, a režiju potpisuje Mario Kovač.

Jako me veseli što je interes među publikom toliko velik. Uostalom, bit će to veliki spektakl.  -  komentirala  je direktorica producentske kuće Gerila media  Željka Ogresta iznimno zanimanje gledatelja za kupovinu ulaznica.

Ulaznice za obje predstave dostupne su po cijenama od 150, 180, 200, 220 i 250 kuna.  

19.10.2009. 16:22:07
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh