« Najave & Događanja
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
Prvi veliki koncert ex yu turneje

Bajaga i Instruktori u Zagrebu

Koncertom u Ciboni obilježit će 25 godina svoga djelovanja uz humanitarnu akciju

Više o

Cibona

,

KC Dražen Petrović

,

Bajaga

,

Bajaga i Instruktori

,

Bajaga u Zagrebu

Bajaga i Instruktori će svoj zagrebački koncert vezano uz obilježavanje 25 godina rada održati u KC Dražen Petrović u petak 20.11.2009. godine. Koncert organizira koncertna agencija DIK-koncert.

Ulaznice su u prodaji od 05.10. a možete ih i osvojiti na Metro portalu!

Pretprodajna cijena je 150 kn na sljedećim pretprodajnim mjestima: Profil Megastore (Bogoviceva), Integral (Pothodnik), Dancing Bear (Gunduliceva), Aquarius (Varsavska), CD Shop Zagorka (Importanne centar), No Sikiriki (Nova cesta), CD Shop Sirius (Importanne Galleria), VP Cafe (Maksimirska 109), Dallas CD Shop (Masarykova) te u prodajnoj mreži Eventima. Na dan koncerta cijena ulaznice bit će 180 kuna.

12.4.2009. godine bila je 25. godišnjica prvog ikad održanog nastupa jedne od najvećih pop-rock grupa ex YU. Riječ je o zagrebačkom nastupu u legendarnom zagrebačkom klubu Kulušić.

Grupa „Bajaga i Instruktori" već je počela obilježavanje 25 godina svoga djelovanja turnejom koja je početkom travnja započela u Kanadi i tom prilikom su rasprodani koncerti u Torontu, Vancouveru i Calgaryju. Turneja je nastavljena u svibnju rasprodanim koncertima u SAD-u.

Na jesen će grupa obilježiti svoju obljetnicu nastupima u svim glavnim gradovima bivše Jugoslavije, a obzirom da je svoj prvi koncert grupa održala u Zagrebu, Zagreb je dobio tu čast da bude grad u kojem će se održati prvi veliki koncert u seriji.

Vezano uz svoj slavljenički koncert u Zagrebu, a zajedno s organizatorima koncerta, Bajaga i Instruktori odlučili su pomoći zagrebačkom Centru za rehabilitaciju Silver. Osnovna djelatnost Centra za rehabilitaciju Silver je pojednostavljivanje svakodnevnog života kod slijepih osoba i osoba s drugim oblicima invaliditeta.

Princip humanitarne akcije i uz nju vezane nagradne igre je jednostavan. U petak, 16.10. je početak nagradne igre i ujedno 5 tjedana do koncerta. Kroz tih 5 tjedana organizator koncerta osigurao je za potrebe nagradne igre 5 puta po 10 ulaznica (10 ulaznica tjedno). Jedna od tih 50 ulaznica može se osvojiti ako se pošalje SMS sa sadržajem „BAJAGA" na broj 67028. Cijena slanja SMS-a je 6.10 kuna, a sav prihod ostvaren SMS-ovima donirat će se Centru za rehabilitaciju Silver.

Ovim putem pozivamo na sudjelovanje u velikom broju kako bi sredstva koja će se ovom nagradnom igrom skupiti bila sto je moguće veća i kako bi se Silveru olakšao svakodnevni rad.


14.10.2009. 18:41:01
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh