« Zagreb
objavljeno prije 6 godina i 2 mjeseca
SJAJNO!

Novi ciklus radionica za djecu “Nauči kako učiti!”

Radionice su namijenjene učenicima/ama viših razreda osnovne škole koji/e žele naučiti više o učenju, isprobati različite metode učenja i pritom se dobro zabaviti

Neka nauče učiti!
Neka nauče učiti! (CeKaTe)
Više o

Cekate

,

besplatne radionice

,

Nauči kako učiti

Centar za kulturu Trešnjevka organizira ciklus radionica za djecu o učenju

Početak: 6.3.2018.
Vrijeme: utorkom od 19.00 do 20.00 sati
Trajanje: 12 termina / 3 mjeseca

u Centru za kulturu Trešnjevka, Park Stara Trešnjevka 1

Kome su namijenjene radionice? Radionice su namijenjene učenicima/ama viših razreda osnovne škole koji/e žele naučiti više o učenju, isprobati različite metode učenja i pritom se dobro zabaviti. Grupe se formiraju od 6-10 polaznika/ca približno iste dobi.

Što radimo? Učimo kako planirati učenje, istraživati gradivo, učiti pomoću mentalnih mapa i kartica, pripremati se za pismeno i usmeno odgovaranje, ponavljati, učiti redovito. Surađujemo i pomažemo jedni drugima u učenju.

Što očekujemo? Očekujemo da će polaznici/e po završetku radionice steći iskustvo u različitim dokazano uspješnim metodama učenja te ih znati primijeniti u konkretnom školskom kontekstu.

Kako radimo? Kombiniramo predavanje, vježbu, raspravu, individualni i timski rad, kviziranje, domaće zadaće.

Autorica i voditeljica:
Laura Marković završila je diplomski studij psihologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Od 2011. godine stječe iskustvo u individualnom i grupnom radu s djecom i mladima na podršci u učenju. Vodi radionice učenja sa školarcima/kama i mentorica je međunarodnim volonterima/kama pri VCZ-u. Od 2016. je u edukaciji za gestalt terapeutkinju.

02.03.2018. 17:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh