« Ostali sportovi
objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca
cooler

Novak Đoković može nastaviti karijeru kao komičar

Nakon poraza od Nadala zabavljao stadion imitiranjem Nadala

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Novak Đoković

,

Rafael Nadal

,

Đoković imitiranje Nadala

Novak Đoković postao je, osim po igrama, poznat i po sjajnom imitiranju kolega s druge strane mreže. Taj mu dio ide toliko dobro da su se neki čak i naljutili, pa je Đoković obećao da to više neće raditi.

No, nakon finala u Rimu, nije mu ostalo ništa drugo. Naime, da je obranio naslov, Đoković bi ostao svjetski br. 3, ali Nadal je imao druge planove. Nakon prvog seta koji je dobio u tie-breaku, kroz drugi je prošao kao brzi vlak i povećao odnos međusobnih susreta u svoju korist na 13-4.

Prilikom dodjele nagrada, voditeljica programa željela je oraspoložiti Đokovića koji je tim porazom izgubio treće mjesto na ljestvici ATP-a (prestigao ga je Andy Murray), pa ga je zamolila da pokaže svoju imitaciju Nadala.

Đoković je odbijao, no kada ga je i Nadal zamolio da to napravi, spremno je zavrnuo rukave, uzeo reket i u nadalovskom stilu počeo gestikulirati i navlačiti dres na stražnjici, izazvavši buru smijeha na tribinama, a i Nadal se dobro zabavio gledajući kako to izgleda kada dočekuje servis.

04.05.2009. 12:32:48
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh