« Televizija
objavljeno prije 2 godine i 9 mjeseci
HBO

Nova sezona animirane hit serije "Rick i Morty"

Nagrađivana animirana serija „Rick i Morty“ (Rick and Morty) vraća se s petom sezonom koja će ekskluzivno biti dostupna na HBO GO-u od 21. lipnja. Istog dana u ponudu HBO GO-a dolaze i prethodne četiri sezone

Rick i Morty
Rick i Morty (Arhiva)
Više o

HBO GO

,

Rick & Morty

Rick i Morty", Emmyem nagrađivana animirana hit humoristična serija Adult Swima, prati genijalnog znanstvenika i sociopata, Ricka Sancheza.

Nakon nestanka dugog gotovo 20 godina, Rick iznenada stiže na prag kćeri Beth kako bi se preselio k njoj i njezinoj obitelji. Iako Beth objeručke primi Ricka u svoj dom, njezin suprug Jerry nije toliko sretan zbog ovog obiteljskog okupljanja.

Jerry je zabrinut zbog Ricka, koji se koristi garažom kao svojim osobnim laboratorijem. U laboratoriju Rick radi na brojnim znanstvenofantastičnim napravama, od kojih bi se neke mogle smatrati opasnima.

Ali, to nije sve što zabrinjava Jerryja. Rick često odlazi u intergalaktičke avanture na koje vodi unuke, Mortyja i Summer.

Glavnim likovima glasove daju glumci Justin Roiland, Sarah Chalke, Chris Parnell i Spencer Grammer. Autori i izvršni producenti serije su Dan Harmon i Justin Roiland.

15.06.2021. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh