« Zagreb
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
INDIGO

Njuške koje predugo čekaju

Udruga Indigo pod svojom skrbim ima priličan broj životinja, no ovaj puta su nas zamolili za pomoć jer za ova 4 psa je doslovno manje od 1 upita u par mjeseci

Prekrasni psi čekaju udomitelje
Prekrasni psi čekaju udomitelje (Udruga Indigo)
Više o

psi

,

udomljavanje pasa

Zašto je to tako , ne znamo, no ovim psima je potrebna pomoć čim prije. Udruga Indigo nema svoj azil niti sklonište te se svi zbrinuti psi nalaze kod privremenih udomitelja.

Upoznajte 4 divna psa i njihove priče. Ukoliko niste u mogučnosti udomiti ili pružiti smještaj nekome od njih , molimo Vas da ih makar podjelite jer nikada se ne zna kada će nekome zapeti za oko. 

Upoznajte ih: 

Magg - križanac bull terijera i malinoa. Ima 7 mj, cijepljen je i čipiran, Kao malome mu se na kratko posrećilo, no nažalost život je prepun čudnih puteva i naš Magg traži novi, nadamo se ovaj puta zauvijek dom. Magg je naučen na život u stanu i traži vlasnike koji su upoznati s pasminom te imaju vremena se baviti s njime.

Morgan - taj divan hrvatski ovčar, spašen iz poplavljenih područja (Gunja), ima oko 2 godine, cijepljen je i čipiran. Morgan je izuzetno dobar pas, jako se voli maziti i biti s ljudima. Ono što je Morganu potrebno je obitelj koja je spremna za izazove mladog šarmera i volje za ispunjavanjem njegovih radnih aktivnosti.  Morgan čeka na svoj poziv od 5 mjeseca.

Oscar je bernardinac star 4 godine. Ovaj veliki nježni pas je jednom spašen od eutanazije a sada mu prijeti opet ista priča. Oscar se slaže sa svim životinjama i obožava ljude i nažalost ima manje od dva tjedna da mu se pronađe privremeni ili stalni smještaj.

Nina - mala crna kujica spašena iz Rajevog sela i dovežena u Zagreb. Nina je dovežena skotna. Imala je 9 prekrasnih beba koje su sve pronašle prekrasne udomitelje, no Nina i dalje strpljivo čeka. Nina ima svega 8 kg, cijepljena, čipirana i kastrirana, umiljata i plaha.

Imate li ikakavih pitanja u vezi ova 4 psa kojima se ne piše dobro, javite se ili na mail udruge Indigo : udruga.indigo@gmail.com ili na njihovu Facebook stranichttps://www.facebook.com/Indigo.udruga

Svi psi koji se nalaze pod skrbi Udruge Indigo se udomljavaju uz provjeru uvjeta te potpisivanje ugovora o udomljavanju. Uvjeti su za sve pse isti - lanac i box ne dolaze u obzir, potreban pristup kući i, naravno, ljubav, želja i vrijeme za psa. 

Izbor je sjajan

26.09.2014. 09:37:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh