« Znanost
objavljeno prije 6 godina i 5 mjeseci
DOĐITE!

Nikola Tesla - Mind From the Future u Džamiji

Ovaj doživljajni, futuristički spektakl na tragu vizije Nikole Tesle predstavlja desetogodišnji autorski rad svjetski priznate i nagrađivane autorice Helene Bulaje Madunić

Nikola Tesla - Mind From the Future
Nikola Tesla - Mind From the Future (Arhiva)
Više o

Nikola Tesla

,

izložba

,

Mind From the Future

Multimedijska izložba u čast Nikole Tesle, jednog od najvećih svjetskih vizionara, pod nazivom NIKOLA TESLA - MIND FROM THE FUTURE otvara se sutra, u subotu 25. studenoga.

Izložba je postavljena u Meštrovićevom paviljonu u suradnji s Hrvatskim društvom likovnih umjetnika te će se ondje iznova susresti ova dva velikana znanosti i umjetnosti. Veliki će Meštrović ugostiti Teslu na spektaklu koji će zasigurno nositi titulu najvećeg znanstveno-umjetničkog događaja godine.

Interes za Nikolu Teslu nije potrebno posebno naglašavati, a smatramo da će ova izložba, ostvarena zajedničkom suradnjom partnera i sponzora te u vrhunskoj prezentaciji REAL GRUPE, biti produkcijska i umjetnička senzacija u regiji i svijetu.

Ovaj doživljajni, futuristički spektakl na tragu vizije Nikole Tesle predstavlja desetogodišnji autorski rad svjetski priznate i nagrađivane autorice Helene Bulaje Madunić, kao i grupe međunarodnih umjetnika koji djeluju na području sinergije znanosti i umjetnosti spajajući film, animaciju, video umjetnost i tehničke inovacije.

24.11.2017. 12:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh