« Televizija
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
SKYSCRAPER LIVE

Nik Wallenda uživo hoda između čikaških nebodera

SKYSCRAPER LIVE S NIKOM WALLENDOM emitirat će se uživo u preko 220 zemlje svijeta na Discovery Channelu, po na­šem vremenu u ponedjeljak 3.11. u 1 sat ujutro

Nik Wallenda ponovno pomiče granice
Nik Wallenda ponovno pomiče granice (Discovery Channel)
Više o

Nik Wallenda

,

Willie Geist

,

Nata­lie Morales

,

Jim Cantore

Nik Wallenda je službeno najavio da će na dijelu hoda po žici između nebodera u Chicagu nositi povez preko očiju. Domaćini prijenosa bit će Willie Geist i Nata­lie Morales s NBC Newsa te Jim Cantore s The Weather Channela.

"Uvijek pomičem svoje fizičke i emocionalne granice. Nadam se da ću inspirirati ljude diljem svijeta pokazujući kako nemoguće nije toliko nemoguće kad ste odlučili nešto postići" izjavio je Nik Wallenda. "Ovo je bio moj san i vježbao sam dugo vremena."

Na prvom dijelu hoda po žici među neboderima Wallenda će prehodati otprilike dva bloka ulica, uz uspon po kutom od 15°, od zapadnog Marina City tornja do zgrade Lea Burnetta koja se uzdiže 50 katova iznad rijeke Chicago. Ovo će biti ne samo najviši hod između nebodera u povijesti leteće obitelji Wallenda, već i prvi put da se nešto pokušalo izvesti pod takvim kutom.

Nick će se zatim vratiti na zapadni Marina City toranj, staviti povez na oči i kre­nuti na drugi dio svojeg pothvata, kako bi preko žice prešao do istočnog Marina City tornja. Deseci kamera bit će postavljeni po gradu i u helikopterima kako bi uhvatili svaki korak Nika Wallende, u visinskoj šetnji među neboderima vjetro­vitog Chicaga.

"U oba dijela hoda po žici bit ću izložen izazovima kakve do sada nisam doživio. Osim fizičke snage trebat će mi savršena koncentracija kako bih uspio završiti ovaj pothvat. Nevjerojatno sam uzbuđen pokazati svijetu što je sve moguće učiniti kad se uistinu odluči, kada se slijede svoji snovi i nikada ne odustaje", rekao je Wallenda.

Osim toga, gledatelji će online moći dobiti pogled iz prvog reda na SkyscraperLive.com  Stranica, dostupna u 60 zemalja i na 14 jezika, će gleda­telje iz cijelog svijeta doslovno dovesti u Chicago. Obožavatelji se mogu pridru­žiti Niku na treningu kroz video klipove "Put do nebodera" te sami probati izves­ti virtualnu 3D štenju.

Uz dodatne kamere koje će pratiti hod po žici domaćinChris Jacobs i SkyscraperLive.com odvest će online gledatelje i u backstage  gdje će se Wallenda pripremati za svoj najuzbudljivijvi hod po žici do sada

20.10.2014. 12:10:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh