« Televizija
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
TV

Nešto posuđeno, nešto novo na TLC-u

Mladenke na kušnji oko vjenčanice - nova sezona serijala "" od 6. svibnja na TLC-u

Svijet mladenki vraća se na TLC
Svijet mladenki vraća se na TLC (TLC)
Više o

Nešto posuđeno nešto novo

,

TLC

Nova sezona serijala za sve djevojke i žene koje sanjaju savršene vjenčanice ­Nešto posuđeno, nešto novo počinje 6. svibnja na TLC-u. Dizajnerica Kelly Nishimoto i stilist Sam Saboura voditelji su ove hit emisije u kojoj buduće mla­denke uz pomoć stručnjaka biraju između dviju ponuđenih haljina.

Hoće li oda­brati posebnu, već nošenu haljinu koju će Kelly doraditi? Ili će mladenke, tije­kom odlaska u salon s vjenčanicama u pratnji Sama, privući potpuno nova ele­gantna haljina? Prva je na redu Bridget, čija majka, inače čuvarica u zatvoru, ima stroge stavove o čednosti te inzistira na obiteljskoj haljini.

Energična Ter­ron zna što želi: kraljevsko vjenčanje i odgovarajuću usku haljinu. Majčina ha­ljina, koju je sašila njezina teta, ne ispunjava te uvjete i u njoj se osjeća 'poput kobasice'. Sarah je samoproglašena tatina curica koja istinski želi nositi bakinu haljinu. Međutim, haljina iz 1942. godine je u vrlo lošem stanju te se raspada.

Može li Kelly spasiti haljinu i izvući cijelu stvar - ili će Sam osvojiti Sarah neoče­kivanom novom haljinom?

Još puno nedoumica, emocija, i savršenih haljina če­ka vas u serijalu "Nešto posuđeno, nešto novo" od 6. svibnja u 20 sati na TLC-ju.

05.05.2014. 12:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh