« Vic dana
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec
vic dana

Neprocjenjivo!

Tomislav se budi sa žestokom glavoboljom poslije Božićne zabave u svojoj kompaniji. Uglavnom ne pije, ali noćašnje piće uopće nije odavalo okus alkohola. Čak se i ne sjeća kako je stigao kući sa zabave.

Razmišljao je što je mogao učiniti prethodne noći u stanju u kojem se nalazio. Morao je natjerati sebe da otvori oči i prvu stvar koju je vidio je nekoliko aspirina pokraj čaše vode na stolčiću. A pokraj njih crvena ruža!

Tomislav ustaje i vidi svoju odjeću ispred sebe, čistu i ispeglanu. Pogleda po sobi i vidi savršen red. Takav je bio i ostatak kuće. Uzima aspirin i prepadne se kad u ogledalu u kupaonicu ugleda veliku modricu ispod svog oka. Međutim, primjećuje i poruku u kutu ogledala napisanu crvenim ružom i otisak usana njegove žene na ogledalu.

"Dušo, doručak je u  pećnici, izašla sam ranije kupiti namirnice kako bih ti napravila tvoju omiljenu večeru. Volim te, dragi!"

Posrčući po kuhinji provjerava je li doručak spremljen, kad tamo je, s toplom kavom i jutarnjim novinama. Njegov sinčić doručkuje za stolom.

Tomislav pita: "Sine, što se dogodilo sinoć?"

Sin odgovara: "Pa vratio si se kući 3 sata poslije ponoći, pijan i izbezumljen. Pao si preko stola i polomio ga, poslije si povraćao u hodniku i dobio si tu modricu kada si udario u vrata."

Zbunjen pita sina: "Kako to da je sve u najboljem redu; ruža, doručak...?"

"A, to! Pa mama te je odvukla uspavaću sobu i kad te pokušala skinuti, ti si povikao: "Pusti me kurvetino, ja sam oženjen!"

Polomljen stol --- 2000 kn
Topli doručak --- 25kn
Dva aspirina --- 5kn
Reći pravu stvar u pravo vrijeme --- NEPROCJENJIVO!!!

06.06.2009. 01:10:34
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Octordle
    04.07.2022. 09:57
    Tomislav comes out of bed and sees his neat and pressed clothes. He takes a peek around the room and notices that everything is in order. Even the remainder of the house was affected. When he looks in the bathroom mirror after taking an aspirin, he notices a huge bruise under his eye. A note inscribed in red rose and the print of his wife's lips can also be found in the mirror's corner.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh